- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
bootyboy... как е.... поознахме лииизащо не залагах на тоя мач... защоо?????!!!! ;(
![]()
няма.. тоя мач го казах 1:2 още след първия гол..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
киндер4е 4ук-4укПървоначално написано от kindergarden
![]()
6б3З10
Добре дошъл bootyboy, до момента имаш 7 точки | Изход![]()
6б3З10
айде наздраве![]()
къде са тея 7 точки бе момче
къде действаш![]()
^ хаааааха
Добре дошъл _MUFC_, до момента имаш 27 точки
от профила на братЪ си залагам аз![]()
ти разбираш ли 4е бях познал и Франция-Англия 1-1 ама не съм го написал на то4ното място в4ера се усетих , изтървах поне още 7т.
6б3З10
Е Франция-Англия беше ясен, че е X въпроса беше колко
да де то4ен резултат познах и ся съм на 27място с още нз си колко хора тее половината ма4ове свършиха аз се усетих![]()
6б3З10
Мен Ирландия-Хърватска ме изненада.. не очаквах да им набутат 3 гола..
и мен бях заложил на Ирландия
утре Испания ще ги бие въпроса е с колко??
6б3З10
1:0 или 2:0 като по-вероятно е да е 1ца Испанците са така.. цял мач нищо и накрая по чист късмет вкарват гол
Италия-Хърватия ще е труден за познаване аз казах 2-2
6б3З10
Тука не мога да кажа.. напълно възможно е и да загубят
аре се събереме некви хора да гледаме мач на кръчма некъде?
то густо, то пусто
утре хърватите ще бият - те в последствие и ще са изненадата на първенството, ще видите. Едно 0 на 2 утре ми звучи резонно![]()
АРЕ ДНЕСКА МОШНО ЗА ХЪРВАТИТЕ! (И ЗА ИРЛАНДИЯ)
Закриване на циганите!
Италия - Хърватия 1:2 (ако не бях пристрастен 1:1 ;д)
Циганите обаче ще бият, но ми се ще детелините да додрапат до Х
2:0 за циганите
AJMO HRVATSKA!!!
буутибой много ги знае мачовете, бе ХАХАХАХАХАХАХАХАХХ
до оня ден не знаеше к'во е футбол, днеска разбирач стана :Д
li0n, ти защо гледаш футбол, от кога гледаш футбол, какъв футбол гледаш, кои са ти любимите отбори?
Отговори на тези въпроси и мисля, че няма да има смисъл да обсъждаме темата за жените и футбола повече.
ПС- А да... и к'ур за испанците
Гледам футбол защото след тъпия дълъг ден разпускам по този начин. Мога да се събера с компания и да си гледаме мачовете. Независимо дали с моя приятелка или с момчета. Всичките ми приятелки гледат футбол.
Също така ми помага да премахна стреса С бира (когато има) и със сандвичи или каквото и да е.. и с мач по телевизията - приятно си е. Фокусирам се върху движенията и финтовете на футболистите и отчасти забравям за негативизмите които се случват около мен. Плюс това винаги съм обичала състезанията, конкуренцията и тн. Просто ми харесва.
Футбол гледам от 5 годишна. Около 10 години вече.
Гледам предимно английската висша лига. Любимия ми отбор е Арсенал. Отделно винаги, ама винаги следя мачовете на Барселона и това ми е НАЙ- любимия отбор. Български футбол не гледам толкова често напоследък, но както почти целия форум разбра - фенка съм на ЦСКА.
Като малка много ми се подиграваха, че гледам футбол защото съм момиче. Дори батко ми още ми се чуди. Лично аз предпочитам да използвам кухнята за гледане на футбол, отколкото за готвене. Винаги мога да си сготвя толкова ако ми се яде. Обаче това, че мястото на жените е само в кухнята - не го приемам. Ако имаш още въпроси - питай!![]()