- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
първо Русия, сега и те...САД
то густо, то пусто
Ами нарушението на серхио рамос (да умре), за което съм виждал да се дават червени картони, за самото посягане, а сега дори фаул не даде.
СМЪЪЪЪЪЪРТ, УЕФА НА ХЕРОИН!
исках некой бел отбор да победи, не мюсюлманска франция примерно
то густо, то пусто
Обаче гола на Балотели си беше доста добър, нема спор
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Те заслужаваха повече и от циганите да продължат...
Много ме еяд за Хърватите ,много стабилен и стегнат тим са...а как ги преебаха. Вярно е правилото ,ако не вкараш -вкарват ти ,ама в случая просто си ги прецакаха. Колина трябва малко да ги постяга,стига вече...само загрозяват играта с безсмислени отсъждания.
И да, аз пък съм за Германия,ако ще и от Тимбукту да са предпочитам ги пред Испания и насраната им игра в последните мачове.
maDamn
изобщо не прили4а на ДеНиро кухи бнт
6б3З10
Първото полувреме, безумното влизане на серхио рамос срещу Манджукич, на което дори не беше отсъдено нарушение, а всички сме виждали червени картони за подобни безумия. : )
Махайте ги гадните шваби,трабини,мрабини.Глед йте,какво ще направят англичаните!
Първоначално написано от ledenakrasota
Португалия да стане шампион
6б3З10
Не съм казвал подпиране, 1 ситуация (в случая 2) може да реши мач.
Ако същото положение беше в центъра и потърпевши бяха испанците, щеше да има нарушение + поне жълт картон, в това съм 100% убеден.
Аз не говоря конкретно за дузпа, защото не съм на 100% сигурен дали беше вътре или не, но съм убеден, че това влизане си е нарушение, а ако се съдят последните тенденции в съдийството - и поне жълт картон. А дали е дузпа, зависи дали е било вътре, ако да - дузпа си е, ако не - фаул + картон.
Мангалите от Португалия ,дето се насират на всеки шампионат ще ми ядат кура, де го нямам.
НЯМА ПЪК ДА СТАВАТ ШАМПИОНИ.
maDamn
хърмаяни гренджър да яде ку>а на хари потър
6б3З10
О ,има на кого да ям кура, не се тревожи за мен...:*
Мангасаряните няма да ги бъде.нянян.
Последно редактирано от granger : 06-18-2012 на 22:33
maDamn
Много ми е кеф, че шведите биха френските боклуци![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.