- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
Чех с каската накрая трябваше да им вкарат 2ри![]()
6б3З10
аа не! като спортен коментатор, ама не от бнт
Мореплавателите пътуват към вратата на Петър Чех, но пак срещат тези чешки рифове..."
плами, ай да слагаме, аз ти казвам резултата, ти слагаш-диъл?
50/50?
и да не съм чула някой да се подиграва пак на Чех за каската му!
/ако беше подигравка, не можах да разбера смисъла на емотиконката накрая много,много/
Аре ,мацка! Пачкиии
Казваш и слагам.
Бачо ми да си влезе у скайпО.
Да не забравяме и култовите от световното:
И днес Швейцария е много Швейцария
Не лош мач изнесоха отборите на Тринидад и Тобаго
maDamn
Кой е казал ,че са арийци?! Нито те са го казали,нито нищо. ВСВ отдавна свърши, по тая логика отборите на Франция и Холандия да не би да са нещо по-различно. Нормално е по-развитите страни да имат граждани с различни корени.
Да не забравяме ,че и за нас са играли Вагнер, Силва,Маркиньос и тн...те па са от бели по-бели!
maDamn
"Още една греда за Кристиано Роналдо - продължава неговия невървеж..."
Примерно..![]()
.. sometimes we need a little magic!
Че някой да е казвал, че го одобрява това? От идеалистична гледна точка най-добре ше е да се забранят трансферите на чужденци, за да може наистина да се види играта на Германия срещу Франция да речем, а не на германските поляци и турци срещу френските негри. Но това така или иначе в съвременния футбол е факт, и въпреки това има страни, които прекаляват с купуването на чужденци.. Германия, Франция...
Иначе за футболните бисери, нищо не може да надмине: "Този иначе толкова симпатичен младеж..", но малко хора знаят на кой принадлежи тая фраза![]()
Последно редактирано от RedArmy : 06-21-2012 на 21:36
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
4:2
![]()
Последно редактирано от bootyboy : 06-22-2012 на 20:34
6б3З10
два бързи гола на Германия
6б3З10
Педали ,мръсни ,смешни!!!!
Германците тотално ги надиграват,аре да вкарат още 2 гола и да хващат самолета за Гърция тия смешки.
maDamn
ми да вкарат и аз да позная![]()
6б3З10
при този резултат познавам всички ма4ове на Германия дотук с точен резултат
6б3З10
Аз свърших... душевен оргазъм четворен![]()
maDamn
Ха...Гърция остава в Еврозоната.Меркел благосклонна след разгромната победа![]()
maDamn