- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
явно искаш циганин да те мушка
6б3З10
пф.гледайте футбол,не головете,тая игра не е само голове. Изключително скучен и умрЕл мач. Неатрактивен...дори и да е ефективен засега,ще се насерат занапред. ДАНО! Гледа ми се интересна игра.
maDamn
"Всеки който играе срещу Испания, тича повече от Испания, защото постоянно гони топката."![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Франция не оказа никаква съпротива и спектакълът, който се очакваше, въобще не се състоя. Хърватите играха 100 пъти по-добре с Испания и само малшанса и висшата класа на Касияс спаси испанците тогава.
Иберийското дерби обаче ще е доста по-напечено. Испания все пак продължава да е плашещо добър отбор.![]()
ДАЙБА ТЪПИТЕ ФАРСА ДА УМРЪТ ВСИЧКИ В САМОЛЕТНА КАТАСТРОФА
6б3З10
Франция от началото на мача подходиха изключително дефанзивно,бяха много прибрани,а Испания тва и чакаше- 1 грешка= 1 гол.
maDamn
И на мен.Писна ми от скучния им начин на игра. Еднакво неприятни отбори са в 1вия полуфинал
maDamn
само да вкара Кристиано ще трескам яко вкъщи ще псувам съседите ше викам ше трескам защото МАЗНИЯ МИ КУР ЗА ИСПАНИЯЯЯЯЯ
6б3З10
То шанс има...но е малък. С такава мижава игра,колкото и да ги прехвалват-няма да се получи!
maDamn
К'ур за циганите...на финала Третият райх ще ги оправи!
Ако преди това комшиите им (също цигани) не ги бият...
2:4
след дузпи
Последно редактирано от bootyboy : 06-24-2012 на 21:28
6б3З10