.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Години за секс

Здравейте,
    аз съм на 13 и съм момче. Според вас рано ли ми е за секс, защото аз мисля че да. Дайте някви съвети.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Казваш нещо и искаш съвети?!
    А?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от cyclle_ Виж мнението
    Здравейте,
    аз съм на 13 и съм момче. Според вас рано ли ми е за секс, защото аз мисля че да. Дайте някви съвети.
    Добре де, като искате да се правите на възрастни, защо пък случайно не решите да се хванете на някоя работа или да хванете да изкарате средното образование само за 2-3 години, че да можете висшето от рано да го почнете. На мене ми звучи напълно нормално моето предложение... А и като мислиш, че ти е рано, защо си вярваш, че някой случаен човек от изключително странен и на моменти обезпокоително извратен форум, ще ти дадат по-добър съвет, от тоя дето са ти дали мама и тате като си бил по-малък?

Как ще ти е рано бе, направо и дете раждайте за кво да чакате още ? Даже си изостанал, има някои и в първи клас започват..

Толкова сте жалки...
    Последно редактирано от AnOHuMeH : 06-09-2012 на 20:06

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Рано ти е.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    И ако ти кажем, че не ти е рано к'во? Ще решиш, че си голям и че ти е време така ли? Принципно никой не може да ти каже как да си живееш живота. Искаш секс - правиш секс. Пуши ти се - пушиш и т.н. Всичко си е за твоя сметка и последствията ще си ги търпиш ти. Но лично за мен 13 е прекалено рано. Имаш още време да се развиваш и умствено, и физически.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Сам си си отговорил на въпроса.

И щото е много важно мнението на някви непознати от форум, реши да ни попиташ????
    Рано ти е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ходи си играй на народна топка/CS.

Самият факт, че питаш някакви напълно непознати хора, трябва да ти подскаже, че ти е рано. Като ти дойде времето ще си го усетиш сам.

Рано ти е !!! Вземай кукличките и играй на площадката с другите дечица Не бързай за всичко си има време още си малка
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

на 13 секс ... купи си Baby Born и си играй с нея, за секс ти е рано

много ти е рано...има време ...не че мнението ни ще ти повлияе по някакъв начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си