- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МОЛЯ ВИ , ВЛЕЗТЕ.. МОЛЯЯЯЯЯЯ
ОФ измъчих се начи :@ Как да хвана тен, без да ми потъмняват луничките ?????
Няма как, за съжаление. От слънцето само още повече ще се виждат.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами няма ли някъв лосион или нещо такова, което е като слънцезащитен крем, но можеш да си с него и да си хващаш тен, просто луничките да не тъмнеят, смисъл да предотвартява потъмняването на лунички. Знам за такъв слънцезащитен, но няма да мога да хвана тен с него![]()
Напротив, ще хванеш тен. Аз се мажа с 50ти фактор и пак потъмнявам много.![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
и аз съм със същия ,,проблем,,
Мразя лунички..
Кожата ми е бяла като мляко и искам да хвана тен..било то на солариум да ходя..
Но ме е страх, че като потъмнея, луничките ми ще си личат още повече.. ц ц ц
Тогава ще си купя слънцезащитен крем 50+ с който не могат да ми потъмнеят луничките ^^
Не, щото няма такъв.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Това е слънце, как си представяш да ти разграничава луничките от останалата кожа, при положение, че са на лицето?! Просто ако хванеш по-стабилен тен, да станеш наистина много черна, няма да си личат толкова.
нещо ще ми стане ли ако ползвам спрей за бърз загар на кожата смисъл нещо с което по-бързо ще хвана тен.. да го ползвам само когато ходя на плаж без слънцезащитен.. а слънцезащитен когато съм на разходка навън ?
Офф, ама ти мислиш ли въобще...ако използваш висок фактор постоянно, имаш шанс луничките ти да не станат повече, а кожата да постигне равномерен загар.
Ако отидеш на плаж само с олио, ще станеш за 1 ден 3 пъти по-луничава поне и щом имаш лунички, най-вероятно имаш и светла кожа и ще станеш по-луничава и яркочервена /изгоряла/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Една статия по темата Цък