- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- защо?
когато си тъжен , никой не споделя болката ти? А когато си щастлив , всякой гледа да граби от щастието ти?
не е вярно това
то густо, то пусто
но със сигурност повече биха искали да грабят от щастието ти , от колкото да споделят болката ти.
Щото си влюбен и си глупав
Always wanna play but never wanna loose
Имам познати много , гледащи общите интереси и да ни вървят общите приказки. Радвам се ,че намерих момиче сродна душа , че така е най-добре и бих дал много за нея. Ох само като се сетя <3
Не говоря за познати, а за приятели ... познати и аз имам стотици, но имам двама истински приятели, за които благодаря на Бог!
Гледай да ги цениш тогава. Истински приятел имам може би 1-2 , може и други , но да не съм ги познал все още![]()
Като скъсате... а това все някога ще се случи, повярвай ми, ще ревеш много. Стегни се.
то густо, то пусто
колко съм кален вече ,че едва ли.Ама ще ми стани кофти де , ама защо да го мисля?
![]()
РАДВАЙ СЕ НА ТОВА КОЕТО ИМАШ СА КАЗАЛИ ХОРАТА!
не случайно.
така може би повече ще го задържиш)) не да го оцениш , когато го загубиш.
Защо реши, че някой граби от щастието ти? Според мен просто се забавлявате заедно и затова има повече хора около теб, когато си щастлив. Хората гледат да се забавляват. Я се замисли дали без така наречените грабещи може да си щастлив.
Бих казал като гледаш чашата ти да гледаш хубавото и да е наполовина пълна. Концентрирай се върху хубавите неща и това, което имаш.
хареса ми отговора ти и ме накара да се замисля , блгагодаря![]()
Сега ти го допълних. Относно чашата: Аз нямам мерцедес, но имам меган. Хубаво изглежда и добре се движи. Доволен съм. Ако чашата ми беше наполовина празна, нямаше да съм доволен, защото нямам мерцедес, а имам меган. Какъв е смисъла да съм недоволен, като така или иначе не мога да си позволя кола за 20 хиляди? Ма мога да кача някоя мацка и да духнеме на някъде и тя ще се изкефи.... Това си е цяло изкуство да си в баланс със себе си. Пробвай. Нищо не е перфектно и пълно щастие няма. Все нещо е криво и недостатъчно. И винаги ще е така. Това не знам дали ще го разбереш, но живеем в консуматорска система, в която за да има икономически ръст трябва да има увеличаващо се потребление. Дори само този факт дава гаранция, че системата ще се опитва постоянно да ти създава нужди, които реално не са ти необходими. Например новия модел на iphone.Така че за да си щастлив трябва да изградиш имунитет от системата. Иначе след 1 година телефона ще ти остарее и ти пак ставаш нещастен, защото нямаш най-новия модел.
напълно те разбирам. И живея по модела с примера с чашата , но понякога пак излизам от релси.
Спрях да мисля какво нямам , а взех да се замислям какво имам))
http://vbox7.com/play:cbb5b72d
не е 2пак, но става![]()
Слушай текста много е готин. Това си е направи нещо като тупак, но в чалгата. Философия си е.
дам истината винаги е добра ,но тук просто не ми харесва начина по който е поднесена.![]()
квит , няма проблем. Не очаквам вече от никой да го разбира , нали аз съм си открил това злато, като не го искат , няма да им се моля.![]()
правел съм се много на мъж пред момиче и на тъпото копеле и накрая един ден им писва , повярвай ми.
По-добре бъди истинския мъж , показващ любов , ще ги подлудиш много повече![]()