.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Тема: защо?

Hybrid View

браво , колко време те чакам да ми отговориш.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Bassnectar Виж мнението
    Трява да си доста ограничен, за да не видиш колко е ограничен мачока :d
    дафуя що обиждаш щрудел ?
    n00bs

Супер фен Аватара на montana6
    Найта сигурно е един от най-противоречивите потребители в историята на "кофата". Напада, провокира и съди другите, твърди, че са асоциали, а в същото време взима всичко насериозно, както и се обяснява и оправдава най-много от всички.

Брато, нищо лично, ама се съвземи малко, всичкото това си е за теб, не е за нас. Нас някакви буквички през нета не могат да ни повлияят. Мачока ти отговаря 20 минути след твоя пост и ти му казваш "браво , колко време те чакам да ми отговориш." Чакал си някой си 20 минути, за да напише нещо си в нета? Come on, man...
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Найта сигурно е един от най-противоречивите потребители в историята на "кофата". Напада, провокира и съди другите, твърди, че са асоциали, а в същото време взима всичко насериозно, както и се обяснява и оправдава най-много от всички.

Брато, нищо лично, ама се съвземи малко, всичкото това си е за теб, не е за нас. Нас някакви буквички през нета не могат да ни повлияят. Мачока ти отговаря 20 минути след твоя пост и ти му казваш "браво , колко време те чакам да ми отговориш." Чакал си някой си 20 минути, за да напише нещо си в нета? Come on, man...
    Ти за некадърен ли ме имаш? Аз за 20 минути си правя хиляди работи и накрая пак си поглеждам....дори си поглеждам преждевременно , понеже няма какво да правя. :Д
    Последно редактирано от NightGuardian : 06-10-2012 на 07:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си