Добър ден/вечер! Така, мисля, че има някакъв проблем със захранването ми. Компютъра ми го донесоха преди няколко дена (не е нов). Чува се някакъв звук, нещо подобно на (пззхсхсззцц) хаха, не знам как точно да го опиша. Все едно нещо вътре се "пържи" или просто е от перката, не мога да определя, дано е от нея. Звука не е високочестотен, слаб е и се чува само когато се доближа ухото до захранването. Характеристиките са ми - Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 2gb of RAM DDR2, ATI RADEON XPRESS 200 Series (256 MB), не знам как да проверя захранването. Не знам дали е повод за притеснение, може би е, но в момента не мога да отделя пари за хубаво захранване. Не искам да си взимам разни от 15-20 лева, искам да е качествено.

Имам и друг въпрос, температурите на процесора и хард диска ми се струват високи, на процесора когато не се натоварва (примерно когато се ровя из нета) е от порядъка на 46-50C максимум, а хард диска не мърда от 62C. Когато пусна някоя игра например, процесора е 64-70C максимум, а хард диска не мърда от 62-64C. Тук има ли повод за притеснения? Сложил съм отделна охлаждаща перка отзад на кутията. Ако ви трябва още информация относно машината питайте, може и да ми кажете как да се добера до нея. Благодаря предварително.