.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Розов кичур

Ами до колкото разбрах се прави с фуксин ,ноо може ли някой да ми обясни по-подробно как става .. тоест какво представлява (сухо ли е ,течно ли е ) .. как се нанася ,за колко време стои , измива ли се лесно , с какво се слага , колко струва .. вреди ли ;дд ? ) благодаря

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз си бях правила преди години..от аптеката, беше 2-3 лева. Течно и много цапа-задължително със стари дрехи. Намазваш кичура, разтъркваш-да се разпространи по целия кичур и увиваш с алуминиево фолио. Не си спомням колко се стоеше, някъде към 30 минути май. После изплакваш обилно с вода и готово. Вреди,да, но не е фатално. Ако косата ти е по-0тъмна, я изсветли малко.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    а на черна коса хваща ли..?
    В смисъл боядисвам се с черна боя..

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Аз си бях правила преди години..от аптеката, беше 2-3 лева. Течно и много цапа-задължително със стари дрехи. Намазваш кичура, разтъркваш-да се разпространи по целия кичур и увиваш с алуминиево фолио. Не си спомням колко се стоеше, някъде към 30 минути май. После изплакваш обилно с вода и готово. Вреди,да, но не е фатално. Ако косата ти е по-0тъмна, я изсветли малко.
    Благодаря тиии :****

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си