Започнах да си задавам въпроси, след края на последната ми връзка.

Ще дам малко информация - почти 1 година пълна с хубави и лоши моменти, с човек който обичах и който все още обичам.Разделихме се защото аз поисках.Изневери ми, и то не изневяра за 1 вечер. Това е старата ми тема.. http://www.teenproblem.net/forum/sho...8-%D1%82%D1%8F .. Много от вас предложиха да го махна, но знам ли, заседнала ми е буца в стомаха..Не мога да разбера защо толкова много обичам човек, който последният 1 месец ми причини толкова много болка..Та стигна се до раздяла, но с избор - така, че аз му предложих 1 седмица за размисъл, и да реши какво иска да прави от тук нататък.Ако толкова много иска да е с нея, то тогава им пожелавам щастие, но да ме остави.Ако не реши до тогава решението е мое и ще се разделим окончателно.Знам, че много от вас ще кажат, че е трябвало да го отрежа и да не му давам никакъв шанс..Но го обичам, бих му простила, просто искам да знам дали всичко което съм правила за него си е струвало.Даже планирахме лятото си заедно, но всички планове се разпаднаха.Така, че той има срок от 1 седмица да избере дали да остане с мен или да върви при новата си ,,приятелка,, ..А през тази седмица ще сме в пълна изолация, без обаждания, смс-и и т.н. за да може да помисли трезво..Давам му огромен шанс да поправи грешката си..А дали ще го оцени?
Възможно ли е да избере да бъде с нея?За 1 година заедно това би означавало за всички чувства към мен са били лъжа..Толкова ли съм глупава, че да му давам шанс изобщо..?..Един куп въпроси са ми в главата..

Не знам какво мисли, чувства..Огромен инат е..Мрази да го притискат, а с тази 1 седмица срок, аз го притискам, за съжаление, но сам си го направи.

Знам, че животът е низ от възходи и падения.И след всяка буря изгрява слънце..Но при мен от едно известно време, всичко е тръгнало наопаки..
На всеки от нас се е случвало да бъде зарязан/а. Колкото и да си хубав/а, колкото и да си свястна (свестен), винаги ще се намери някой, който да те зареже!Така, както ти си го правил/а, така и на теб се случва. Естествена закономерност, от която не може да избягаме. За съжаление.

Нужна ми е и мъжка гледна точка..
Питам се как се чувства мъжът, след раздяла? За какво мисли, какво прави, какво му е настроението? Чудели ли сте се поне веднъж какво преживява той като сте скъсали?