.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не искаш на ТЕБ да ти е кофти, не искаш да загубиш всичко, което ти дава (предполагам те вози с количката и ти купува парцалки), не искаш да му признаеш за грешката си (грешка образно казано - ти си искала да отидеш при другото момче и сама си си навряла езика в устата му), за да не ти се налага да се справяш с последствията. Типична разглезена пикла - не мислиш за никого другиго, освен за себе си.

Искаш съвет? Кажи му какви си ги вършила и си сърбай каквото си надробила. Току-виж успееш да извлечеш някой житейски урок от тази ситуация.
    Много добре казано, такава беше и бившата ми. Защо подяволите вършите неща, за които ще съжалявате много. След години аз и това момче, на което си му направила гадно ще си намерим добро момичета, които няма да ни направят такова нещо никога, тогава какво ли ще почувствате вие - всички кифли? Не ви разбирам и никога няма да ви разбера, обичащите винаги се прецакват, а такива като теб, които някой ги цени истински, отиват и въртят кренвиршите на други момчета и за какво - ей тъй за разнообразие и нещо различно. Веднъж си намерила такъв човек, втори път няма да се случи, казвам ти!

Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Не му казвай, че си изневерила, защото много ще го заболи. Остави го... нека ти е гадно на теб, защото си го заслужаваш, но не му го причинявай и на него.
    По добре да му каже, иначе ако научи след време, ще му стане още по-гадно, по-добре от сега пича да спре да храни надежди.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Съгласна съм с TheBeliever. По-добре кажи на приятеля си,допуснала си грешка ще си търпиш последствията,да си мислила навреме.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от zvezdiichkataa Виж мнението
    На 15 съм. ..
    .. това обяснява всичко! хах
    И защо пусна темата? Какво очакваш да получиш като съвет? ..
    За мен това са ку*венски номера, а още по - жалко е, че смяташ да го скриеш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    ТПо-важното за теб си е ти да не страдаш заради него. Ти си гледай на теб да ти е добре и си реши за теб. Е виж горе котьо какви корави очи има. Тя ще ти каже също, че съм прав. Моето извънземно също е съгласно е мен
    Тия звезди и фантасмагории са ти замаяли кратуната. Извънземното ти може да е съгласно, но за мен бъркаш. Учиш хлапето на егоизъм, а една връзка се състои от двама/не броим курвенските изпълнения/!
    Не настоявай да му признае, а да се разделят.

А тва "котьо" ми бърка в здравето!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да внимава, че котьо банва лошо и има доволно дълга памет.
    Welcome to the Jungle...

Град
    пространството на Дисе
    Айде кажи си кой твой акаунт съм обананила.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на fenasf
    Не така, мацко, не така.
    Последно редактирано от LadyDi : 06-11-2012 на 07:21 Причина: Цензура.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Прав си! Това е детска радост!

Извинявай но 4 години разлика? Ок вярно обичта няма граници но твоето не е и обич на 15 години си и правиш простотии като за 25 годишна.
    90% от форума сме го приели но защо питаш след като вече си направила това?
    И още нещо като прочетох разбрах, че дефакто питаш дали да му кажеш или не! Кажи му избягваш малкия проблем ще ти се сърди 2дена и толкова!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Ама и ти ако знаеш какво искаш тц..
    Съвет- не заслужаваш приятеля си, остави го да бъде щастлив с някое свястно момиче..Ако не му кажеш, той просто ще се залъгва, че е щастлив с теб.Изправи се и му кажи в очите какво си направила, пък да видим дали ще плаче пак за теб.
    След като не мислиш преди да действаш, ще се наложи да си понесеш последствията от ситуацията..
    Годините няма да ги коментирам..Защото за мен не е нормално едно 15 годишно момиче, да върти к**венски номера..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Абе, к*рвенски номера. Айде стига, моля ви се. Не е нищо ненормално за 15-годишно момиче да прави глупости. Още повече, че сега е времето (както обичам да казвам ). Да се наживее. Да скъса с приятеля си. Той ще поплаче, пък ще му мине. Безсмислено е да стои с него, ще се чувства гузна всеки път, това ще си проличи и човекът ще се мъчи.
    Ако иска да му казва - нейна си работа, тя ще си носи последствията. Ако не иска - да не му казва, няма нужда да го тормози допълнително.
    Ама тая пътека е извървяна, така или иначе.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ама тая пътека е извървяна, така или иначе.
    Точно- да не си губят времето повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си