- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерих му
Много добре казано, такава беше и бившата ми. Защо подяволите вършите неща, за които ще съжалявате много. След години аз и това момче, на което си му направила гадно ще си намерим добро момичета, които няма да ни направят такова нещо никога, тогава какво ли ще почувствате вие - всички кифли? Не ви разбирам и никога няма да ви разбера, обичащите винаги се прецакват, а такива като теб, които някой ги цени истински, отиват и въртят кренвиршите на други момчета и за какво - ей тъй за разнообразие и нещо различно. Веднъж си намерила такъв човек, втори път няма да се случи, казвам ти!
Съгласна съм с TheBeliever. По-добре кажи на приятеля си,допуснала си грешка ще си търпиш последствията,да си мислила навреме.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тия звезди и фантасмагории са ти замаяли кратуната. Извънземното ти може да е съгласно, но за мен бъркаш. Учиш хлапето на егоизъм, а една връзка се състои от двама/не броим курвенските изпълнения/!
Не настоявай да му признае, а да се разделят.
А тва "котьо" ми бърка в здравето!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да внимава, че котьо банва лошо и има доволно дълга памет.![]()
Welcome to the Jungle...
Айде кажи си кой твой акаунт съм обананила.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не така, мацко, не така.
Последно редактирано от LadyDi : 06-11-2012 на 07:21 Причина: Цензура.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Прав си! Това е детска радост!
Извинявай но 4 години разлика? Ок вярно обичта няма граници но твоето не е и обич на 15 години си и правиш простотии като за 25 годишна.
90% от форума сме го приели но защо питаш след като вече си направила това?
И още нещо като прочетох разбрах, че дефакто питаш дали да му кажеш или не! Кажи му избягваш малкия проблем ще ти се сърди 2дена и толкова!
Ама и ти ако знаеш какво искаш тц..
Съвет- не заслужаваш приятеля си, остави го да бъде щастлив с някое свястно момиче..Ако не му кажеш, той просто ще се залъгва, че е щастлив с теб.Изправи се и му кажи в очите какво си направила, пък да видим дали ще плаче пак за теб.
След като не мислиш преди да действаш, ще се наложи да си понесеш последствията от ситуацията..
Годините няма да ги коментирам..Защото за мен не е нормално едно 15 годишно момиче, да върти к**венски номера..
Абе, к*рвенски номера. Айде стига, моля ви се. Не е нищо ненормално за 15-годишно момиче да прави глупости. Още повече, че сега е времето (както обичам да казвам). Да се наживее. Да скъса с приятеля си. Той ще поплаче, пък ще му мине. Безсмислено е да стои с него, ще се чувства гузна всеки път, това ще си проличи и човекът ще се мъчи.
Ако иска да му казва - нейна си работа, тя ще си носи последствията. Ако не иска - да не му казва, няма нужда да го тормози допълнително.
Ама тая пътека е извървяна, така или иначе.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last