.
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Threaded View

Повече от фен Аватара на babati
    Ти хубаво си му изневерила, но си махни темата, защото е близко до акъла. Характер, учене и работене, различни градове, години... пък и остава да си от Павликени (сигурно там сте три 15 годишни) нали се сещаш, че не са малко съвпадения. Гледай да не разбира гаджето ти и реши хубаво какво и кой искаш. От един от двамата трябва да се лишиш, защото не си достатъчно интелигентна да имаш 2 връзки (освен ако не си си дала фалшиви данни в темата), но се съмнявам. Ако не беше тъпо путе нямаше въобще да пуснеш такава тема. И за да не си помислиш, че съм гаден ще ти пожелая щастие и успех
    Няма значение дали той ще страда за теб. Той ще те изстрада. По-важното за теб си е ти да не страдаш заради него. Ти си гледай на теб да ти е добре и си реши за теб. Е виж горе котьо какви корави очи има. Тя ще ти каже също, че съм прав. Моето извънземно също е съгласно е мен

Между другото ако е якия клюкарник в Павликени и имаш подозрения, че може да разбере (демек връзката между средите на гаджето и любовника е много топла демек общ вътрешен човек за двете компании или добър познат от едната компания на човек от другата компания) се замисли дали не е по-добре да му кажеш.
    Последно редактирано от babati : 06-09-2012 на 18:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си