.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха и като ти го каже дали ще стане истина? (ако реално не го чувства) .. НЕ!
    Тия неща се доказват, а на думи всеки може да обича.
    Не се впрягай толкова за две думи .. радвай се на връзката ти с него. Всичко идва с времето си.

Цитирай Първоначално написано от eclipse3 Виж мнението
    НЕ се заяждам ,но се дразня като някой поставя даден човек(или повече) под общ знаменател с това въпросното ''Вие това обичам те за нищо го нямате'' без да познава в случая авторката и да знае подробно нейното мислене,история и т.н. Плюс тва според мен Jassminn не търси драми ,както ти казваш,ами просто задава въпрос! Естествено,винаги ,когато някой пусне тема, ще има човек,който да каже ''кво се цупиш бее , ти сама не си му го казала '' или пък нещо друго,заядливо!
    Авторке, вече си казах мнението по-горе,ако искаш като има развитие при вас с твоето момче, пиши ;д
    Поне има хора като теб, които точно и ясно ми разбраха въпроса, за което благодаря

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Еми ако не го чувства на 100% за к'во да те лъже. И 6 месеца не са толкова много време колкото ги изкарваш. Пф..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ако ти е добре с него, ако получаваш това, което искаш... к'ва е разликата дали ще ти казва, че те обича или не?
    А ти кога ще разбереш, че в сериозна връзка не стига "да се чувстваш добре с някого"?
    Не се заяждам, но твоето изказване ми прозвуча така. И ми изглежда, че не си имала връзка, поне не в смисъла, който аз влагам.

Има доста голяма разлика. И е добре за душевния ти мир да знаеш, че човечето до теб те обича.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от Jassminn Виж мнението
    babity не съм споменавала никъде,че един вид това е пречка за мен и за връзката ни, а просто се чудя и искам съвет
    просто се чудиш а заглавието е зов за помощ... все едно е адския проблем
    ако всичко друго върви както трябва и ти показва, че се интересува от теб какво искаш още
    на някои хора им трябва доста време за да го кажат това, едва ли щеше да ти е по-хубаво да ти каже, че те обича още 2-рата седмица и ти да се чудиш да вярваш ли или не и да се съмняваш и т.н.
    така поне ако ти го каже след време, ще знаеш че наистина го чувства, а по-хубаво от това няма
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си