.
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Аз съм в абсолютно същата ситуация.
    Зарязах го и като се замислих след това се почувствах ужасно.. Разбрах от един негов приятел, че той още има чувства към мен, но понеже докато се карахме аз реагирах много остро, не е искал да ми пише след това . И няколко дни след караницата, след като разбрах от приятеля му, му писах и се изяснихме. Той сам ми каза че има чувства към мен.. аз му отвърнах че има промяна в отношението си към мен и той ми каза че е заради това че съм го зарязала..

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Преди да режеш, си ползвай главата. Мисли си дали това не е моментно скарване, период, проблем, настроение. Да теглиш чертата означава да теглиш чертата. След това, дори да се съберете, нищо не остава същото.
    ^^ Това мнение най-точно описва ситуацията ...колкото и да ни се иска всичко да е същото...(все пак има шансове)

Искрено се надявам да се съберете и да изгладите отношенията си !!! Това смятам да направя Аз!

Имам само един въпрос към мъжката аудитория. Какво точно променя отношението ви.. Как се чувствате когато едно момиче постъпи така с вас ?
    Последно редактирано от soshy97 : 11-08-2012 на 05:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си