.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Каквото и да направиш въпроса е дали той иска отново да сте заедно. Радвай се, че излиза с приятели, а не ти изневерява. Аз не виждам какво лошо да излизаш с неговите приятели, наистина понякога трябва да сте сами, но пък да се разходите 1-2 през седмица мисля, че не е нещо ненормално.

Аз лично с моя приятел винаги излизаме заедно и приятелката му никога не се е оплакала. Даже си говорим с нея и се включва в разговорите, симпатично момиче е и ми по-лесно, но в крайна сметка и да беше грозна е приятелка на моя приятел. Може да оправиш нещата стига той да реагира положително, че и той е съгласен.

Пусни му един СМС или обаждане от сорта на :
    Постъпих грешно; Не беше нужно това мое поведение; На моменти не разбирах какво точно исках за което се извинявам, ако не е късно?;

Цитирай Първоначално написано от SuperSizee Виж мнението
    Каквото и да направиш въпроса е дали той иска отново да сте заедно. Радвай се, че излиза с приятели, а не ти изневерява. Аз не виждам какво лошо да излизаш с неговите приятели, наистина понякога трябва да сте сами, но пък да се разходите 1-2 през седмица мисля, че не е нещо ненормално.

Аз лично с моя приятел винаги излизаме заедно и приятелката му никога не се е оплакала. Даже си говорим с нея и се включва в разговорите, симпатично момиче е и ми по-лесно, но в крайна сметка и да беше грозна е приятелка на моя приятел. Може да оправиш нещата стига той да реагира положително, че и той е съгласен.

Пусни му един СМС или обаждане от сорта на :
    Постъпих грешно; Не беше нужно това мое поведение; На моменти не разбирах какво точно исках за което се извинявам, ако не е късно?;
    Няма лошо да излизам с неговите приятели и той да излиза с приятелите си , разбира се. Това е абсолютно нормално, имал е социален живот и преди мен... въпросът е, че дори да се уговорим на кафе да излезем или на разходка или на домашно и понякога да имам нуждата да сме само двамата, винаги се обажда на тоз или оня да дойде... мисълта, която ми минава е, че не му е интересно като е с мен и затова вика свои приятели. Честно казано , или моите разбирания са грешни или..., но 1-2 в седмицата да сме само двамата ОСВЕН когато правим секс... е малко О_о. Той винаги намира време да е с приятелите си, но не и да е само с мен. Не съм го правила на проблем никога, само веднъж му споменах, че нищо не правим заедно двама само... той реши, че искам да прекарваме още повече време заедно, а ние всеки ден се виждаме по 1-2-3 пъти или направо цял ден сме заедно, но не това беше моята идея, като му го казах. Избъзика ме веднъж, че съм се сърдела, когато не ме викал като е с приятели, но... не е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си