В тия косички няма нищо лошо.
Червената коса е ужасна идея, както си тъмна...казаха ти го вече, няма да го повтарям.
А за очната линия, не знам, не позлвам, но те съветвам и да се укротиш и с черния молив, защото не седи особено красиво или пък стилно в тия промишлени количества. А даже и доста размазано + имаш бръчици и торбички и ти прави очите уморени, а теб по-стара.
Сори, приеми критиката като градивна.
MaLkaTa_LaDy Не се засягам. Все пак искам мнение, ако очаквах то да е само позитивно нямаше да пиша във форум, където всеки има различно мнение и разбирания.
Hayashi този цвят много ми харесва, обаче той не се ли води към тъмно русите?
И ще стане ли равномерно (защото аз мисля, че не), след като косата ми е два цвята?
Glam0rous в какъв смисъл бръчици?
Не се заяждам, наистина не разбрах. ;dd
Ами по не много обработените снимки съм забелязала колко много си го напластила и как отдолу в гънките под очите имаш не малко бръчици, торбички, кръгове и такива кофти екстри. А си много малка още за тях. Ето - и пример изрових http://prikachi.com/images/759/4849759l.jpg
Не знам колко редовно и старателно махаш грим и какви грижи си полагаш за кожата около очите, но е добре да помислиш за такива. Наистина ти седи размзан до очите, а както са кафяви имаш шанс да ги подчертаваш хубаво и с цветни сенки, не само така. Гаранция ще изглеждаш по-свежа.
За боядисването съм напълно съгласна и мисля в най-скоро да го направя, но още се бавя, защото последно получих алергична реакция от боята и такаа. А иначе за подстригването не съм съгласна, защото последно я подстригах зимата и беше доста къса, и сега съм си поставила за цел да я оставя поне до под раменете. ^^