.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: бившия ...?

Фен
    Град
    Плевен

бившия ...?

От доста време не се бяхме сещали но онзи ден случайно се засякохме не си говорим то както сме разделени. Та проблема ми е че не иска да си ходи от мислите ми сънувах го дори-ЗАЩО.... Не искам да съм с него пак в никакъв случай тъй като имам приятел който обичам но защо онзи не ми излиза от ума разделени сме около от 2 години а имам приятел от 1 и 7 месеца

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен се самонавиваш и затова се получава така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Това което е било до сърцето винаги ще се помни. Било то приятел, спортен успех или нещо което те е трогнало.

Фен
    Град
    Плевен
    не мисля че ме е трогнало много ми беше тежко докато бях с него и се радвам че сега не съм но защо са тия излишни мисли...как да се самонавивам за кое или защо изобщо след като не ми пука за него..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако наистина не ти пукаше нямаше да ти е все в главата. Явно има нещо, което те човърка. Какво е то, ние няма как да знаем.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен
    Град
    Плевен
    ако има такова нещо то и аз не го знам..все си мисля дали ще е добре да му пиша просто ей така да разменим няколко думи как мислите ? а и той какво ле ще си помисли при положение че нито си говорим нито пишем май не е доба идея как мислите..? много ми е кофти и тъпо

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не е коректно към сегашния ти приятел да се занимаваш с бившия и да установяваш контакт при все, че не сте приятели.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Предполагам, че като си го срещнала и са ти се върнали спомени, започнала си да мислиш повече за него ... ии си объркана. Споко, ще мине, не се задълбочавай в миналото, гледай напред!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Както казаха по-горе - щом мислиш за него значи нещо те човърка.Може и да е нещо подсъзнателно,което да не можеш да разбереш ... знам ли.В моята глава също постоянно се появява един бивш (цели 6 години) - сещам се за неща,свързани с него,сънувам го и като за капак наскоро се видяхме,после си и писахме и най-накрая осъзнах,че през тези години не съм спирала да изпитвам нещо много силно към него и да съжалявам за начина,по който се разделихме Тааа мисълта ми беше,че може би ще е по-добре да не му пишеш и с времето ще ти излезе от главата (най-вероятно)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Фен
    Град
    Плевен
    и аз така мисля благодаря ви само напред и това е

Мега фен
    Град
    <3
    И ние не се виждаме от както се разделихме, не си и пишем, но миналата седмица го видях в тролея.
    Аз: К'во правиш? *тъпа усмивка*
    Той: Нищо, прибирам се от работа.

Това беше. Стана ми тъпо, разтуптя ми се сърчицето, но толкова. Не си представям да сме щастливи заедно. Не искам да се връщам към миналото и се уча да не го правя за всичко. Всичко минава... ТЪЖНО, но за добро...

Винаги ще го помниш, но няма да е същото. Просто красив спомен. Не се измъчвай за това и си се радвай на сегашното човече.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен
    Град
    Плевен
    това исках някой да ме насърчи и да потвърди мислите ми и без това със зор се отървах от него но ето и моето се разтупка но до там може би заради спомените добри или не се чувствам така...но всичко отшумява било е преди и там ще си остане.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Предполагам, че като си го срещнала и са ти се върнали спомени, започнала си да мислиш повече за него ... ии си объркана. Споко, ще мине, не се задълбочавай в миналото, гледай напред!
    Най - вероятно е това. Гледай да не мислиш за миналото, какво се е случило. Нека си остане всичко назад във времето. Още повече, че твърдиш , че обичаш приятеля си - бъди си с него, излизайте, забавлявайте се. И спрямо него не е коректно да подновяваш контакти с бившия.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен
    Град
    Плевен
    не искам да подновявам контактите с него.просто искам или мисля че имам нужда да си драснем някои ред просто ей така без да засягам предишните ни отношения.и го направих писах му-попитах го дали в даскалото са решавали задачи които аз в момента уча-отговори ми-да и нищо по-важно или съществено но като изключа лошите спомени и като се сетя за хубавите моменти ми се насълзяват очите по необясними за мен причини. не искам да съм с него пак тъй като това което имам в момента ме радва и се обичаме наистина но защо ЗАЩО са тия мисли в главата ми за миналото слeд като не ги искам и ме тормозят и измъчват...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си