- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква може да е причината.. ?
Мъж да не ви потърси след като сте се видяли за 2ри път? (днес е 3ти ден)
Втория път е бил трезвен.
Не мисля,че е срещнал друга. Няма време за такова нещо :Д Други идеи ?
колкото и да няма време поне 1 смс може да драсне. поправете ме, ако греша ?
Ти пък откъде знаеш колко време има и с какво си го запълва?
Щом не е повдигнал въпроса за следваща среща като сте се видели последния път и не те е потърсил след това, значи не проявява интерес.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щом казвам, значи знам. Няма да изпадам в подробности. Повдигна въпроса за следваща среща, но не определихме кога ще е.![]()
П.П. Възможно ли е да иска да ме държи в напрежение? Знам,че някои мъже обичат :Д
Защо си пуснала темата? За да видиш различни мнения или за да търсиш потвърждение на своето собствено?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не те е харесал.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може би смята,че този път е твой ред да поемеш инициативата ... ?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Това, че е повдигнал въпроса изобщо не значи, че ще ти се обади пак. Може да си го впечатлила отначало, но после да е решил, че не те харесва. Точка. Тия неща нямат особено обяснение. А другия вариант е да има някакви затруднения и да не му е до излизания или да няма време. Ти като седиш и му мислиш няма да си помогнеш особено.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не те харесва.Може да има и някаква друга причина.
Изгубил е интерес.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обади му се, питай го и после му обясни как все е имал време за 1 смс.
Ами не знам,но аз миналото лято се срущах с едно момче.Излизахме 3 пъти и след това той просто спря да ме търси,но аз знам защо стана така...Заради неговият приятел,който също ме харесваше...
Пробвай ти ,ако откаже - няма интерес, ако се съгласи излезте, виж как ще протекат нещата.Тогава вече си вади изводи!
maDamn