- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Фалшивите приятели-6 въпроса
1.Имате ли такива? Имах преди време.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Използваха ме като благотворителен фонд, който е на разположение по всяко време и им предоставя пари, за да си правят кефа. Даже впоследстивие разбрах, че стабилно са ме оплювали пред познати.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Стана ми малко криво, но бързо го преодолях. Осъзнах колко по-добре ми е без тях.
4.Какво направихте след това? Бях много доволна от развоя на събитията. Прекратих си взаимноотношенията с въпросните девойчета. Без скандали и излишни драми. Просто ги зарязах и започнах да излизам с други хора.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Като завършим догодина, ще се отърва окончателно от тях.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Нямам подобни проблеми.
You are broken, I can fix you...
1.Имате ли такива?-Имах, може би все още има хора, които ми се правят на такива..но те са по-скоро от "компанията", а не от хората, с които съм близка, и на които вярвам..
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели?-Когато те просто "изчезнаха"...
3.Заболя ли ви ,когато го установихте?-Да, но не беше толкова тежко.
4.Какво направихте след това?- Нищо, какво да ги направя.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин?-Те сами ме бяха отървали вече.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили?-Къш..Ще си намеря начин да ги разкарам.
Последно редактирано от cookie78 : 07-04-2012 на 11:19
Come on skinny love just last the year...
1.Имате ли такива? Не,те са ми просто познати. Мислят си,че са ми приятели,но не са.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? То си личи от действията им.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Не,защото не съм ги имала за близки приятелки..
4.Какво направихте след това? Нищо.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Не съм се отървавала,имаме се за здравей-здрасти и до там.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Ъъъ?!!
1.Имате ли такива? Разбира се. За жалост винаги ще има.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Когато започнаха да ми говорят зад гърба, да ми правят мръсни номера и
да ме зарязват.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Малко. Но всяко зло за добро. Поне се отървах от тях.
4.Какво направихте след това? Останах с истинските ми приятели.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Просто постепенно спрях да излизам с тях.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Винаги има начин да се отървеш от тях.
1.Имате ли такива? имах и май още има ;х
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? към края на 7ми клас (тази година де )
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? да.. беше много гадно и много подло от тяхна страна
4.Какво направихте след това? с по-голямата част не си говорим и ги подминавам като пътни знаци ( и даже ми е много кеф ;дд), а другата част се опитвам да ги търпя ;д
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? спрях да излизам с тях и да им говоря.. ( много трудно ги изтърпях :х)
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? оо винаги ще намеря начин да се отърва от тях![]()
1.Имате ли такива?
да
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели?
преди 1 месец макс
3.Заболя ли ви ,когато го установихте?
не
4.Какво направихте след това?
нищо, почнах да се оплаква и да мрънкам, че хората са ненормални ( и ДА, права съм!)
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин?
не съм се
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили?
нищо, прекалено съм мързелива, Господ ще се cправи с тях
by the way ,в отговорите е възможно да съм повлияна от сегашното ми състояние - "всички ви мразя, всички ме дразнитее" ;*
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Всеки си има такива приятели. Аз също. И май са много. Истинските се броят на пръстите на едната ми ръка, но това не ме притеснява, когато знам , че все пак имам някакви.
Кога съм разбрала, че не са такива? Когато имах нужда от помощ, подкрепа и доверие, а получавах безразличие от тяхна страна. Не, не ме е боляло, защото съм го очаквала, така че. Такъв е живота! Един си идва, друг си отива. Това е правилото.
Не ме бърка особено за тях. От време на време ме търсят за съвети - помагам им, но само толкова. Избягвам да общувам и поддържам контакти с тях. По - добре с един истински приятел на една маса, отколкото с куп лицемери.
1.Имате ли такива? - имах
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? -ние бяхме много кратко "приятелки"
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? малко,изнервпх се за доста неща около това "фалшиво приятелство"
4.Какво направихте след това? разбрах защото си намери нова компания и ни би шута по най-долния начин
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? тя ни заряза
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? бих си траела,но винаги с 1 наум около тях
1.Имате ли такива? Ами да
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Съвсем скоро, преди няколко дни, когато разбрах, че само ме използва
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Ами за момент да, но вече го преодолях. Даже се радвам, че се случи, защото ми беше за урок, пък и разбрах, че това приятелство няма смисъл.
4.Какво направихте след това? Ами разбрах, че трябва да имам доверие, ако не само на себе си, то най-много на себе си, и да внимавам хората, защото доста от тях са лицемери и почти никога не са искрени.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Не, пък и няма нужда да го правя. Важното е, че го разбрах.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Е, поне вече няма да е в моя клас, но пак ще се виждаме, така че смятам да минем само на "здрасти".
Май всички имат поне 1 такъв приятел.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
1.Имате ли такива? В момента - не. Имала съм.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? С времето лека полека.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Не точно. Малко се разочаровах.
4.Какво направихте след това? Ами дистанцирах се и толкоз.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Просто спрях да общувам.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Няма такъв вариант да не мога да се отърва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Според мен всички,които казват,че не ги е заболяло,лъжат.Няма как в първия момент да не ти стане гадно,криво,да се ядосаш дори.Без да минеш през това,няма как да стигнеш до истината.Никой не слага край на едни отношения,без да има основание за това.А болката,провокирана от забиването на ножа в гърба,е това основание.Поне аз така виждам нещата.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
1. Ами да, и не са малко.
2. Когато аз в труден момент помогнах на тях, но те никога досега не ми бяха помагали, и накрая ги зарязах.
3. Не , но не бях и весела.
4. Изобщо не говорех с тях, а те дори не забелязаха, и просто ги зарязахНяма смисъл да си губиш времето с някви тъпаци.Хахах.
5. Да, определено, не говоря с тях.
6. Каквото е редно. ;xx
1.Имате ли такива? Да
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Когато,започнаха да говорят зад гърба ми
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Да,много
4.Какво направихте след това? Отдалечих се от тях
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Не
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? скандал както и стана!
1.Имате ли такива? - имам
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - отдавна
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? - да, жалко само, че го открих по-късно от колкото трябваше
4.Какво направихте след това? - отдалечих се от нея
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? - не е толкова лесно...знаем се от деца
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? - не споделям нищо, не искам нищо, не търся подкрепата и.. нищо повече от позната вече...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
1. За жалост, да.
2. Преди няколко седмици.
3. Много
4. Казах й всичко, което мисля без да се съобразявам дали ще я нараня, или не.
5. Да, вече не сме толкова близки
6. Нямам проблеми с това![]()
1.Имате ли такива? Имах,и сега имам,по-точно повечето са такива...
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Лесно.Сами се издаваха.Сами се издават и сега.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Не.По принцип съм непукист и затова не ме заболя въобще,когато разбрах за тях.Само два пъти ми се случи да ме заболи,защото аз мислех две мои съученички за най-добрите ми приятелки,а те се оказаха живи предателки.Едната написа куп глупости за мен в ask.fm и ме обиждаше зад гърба ми,а другата си замина когато имах най-голяма нужда от нея.
4.Какво направихте след това? Спретнах един скандал,направих се на жестоко наранена,при което повечето ми ''приятели'' се опитаха отново да ме спечелят,но-вълкът козината си мени,но нрава не...
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Да.Тези,които въобще не им пукаше,си тръгнаха още след моите скандали,а тези,на които им пукаше дойдоха да се умилкват на вратата ми,но ги изритах и така.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Бих казала на нашите,те знаят как да ми помогнат в такива случаи...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
1.Имате ли такива? -да имам.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? -от преди три месеца-когато разбрах,че ме е използвала.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? -да,много...но го преживях.
4.Какво направихте след това? -започнах да се отдалечавам от нея.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? -да,но не беше толкова лесно...най-добри приятелки сме от трети клас.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? -няма да говоря с нея.
1.Имате ли такива? Мхм.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Отдавна
3.Заболя ли ви ,когато го установихте?Много...адски много
4.Какво направихте след това?Казах това, което мисля.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин?Още не
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили?Не знам?!?
По- принцип смятам, че живота е път или по- скоро изпитание което човек трябва да извърви и преживеем сам. Разбира се човек има нужда от истински приятели. Но зависи и от човека, аз се чувствам добре както сам, така и сред приятели. Ако имам трудности ги преживявам сам, а не отивам при приятелите ми да мрънкам и да плача.Може би съм си самодостатъчен донякъде.
![]()
1.Имате ли такива? - Да...
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? - Преди доста време...
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? - Много...
4.Какво направихте след това? - Гледах как ме лъжат и се правех че им вярвам...
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? - Да
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? - ...
1.Имате ли такива? Имах
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? в ситуации, когато съм имала нужда от подкрепа
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? първия път да, втория й теглих една
4.Какво направихте след това? заебах ги, не се занимавам с глупаци
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? просто ги игнорирах
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? показвам им, че не се нуждая от такъв човек до себе си, нареждам, за да се усети или в краен случай бих й/му казала да не ме занимава.
^^^
Бургас <3
най-гадно е приятел да те предаде... половината от вас послъгахте, че не ви е дремнало даже.