- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Фалшивите приятели-6 въпроса
1.Имате ли такива? Aми да, имах..
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? След като направих адски мнного неща за нея, а тя беше прекалено сляпа да го осъзнае и се държеше като някво тъпо дете....
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Не, I'm оne tough bastard...
4.Какво направихте след това? Нищо...
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Да, игнорирам я..
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Убийството винаги е изход..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
1.Имате ли такива? Не,те са ми просто познати. Мислят си,че са ми приятели,но не са.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? То си личи от действията им.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Не,защото не съм ги имала за близки приятелки..
4.Какво направихте след това? Нищо.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Не съм се отървавала,имаме се за здравей-здрасти и до там.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Ъъъ?!!
1.Имате ли такива? Разбира се. За жалост винаги ще има.
2.Кога разбрахте,че не са ви истински приятели? Когато започнаха да ми говорят зад гърба, да ми правят мръсни номера и
да ме зарязват.
3.Заболя ли ви ,когато го установихте? Малко. Но всяко зло за добро. Поне се отървах от тях.
4.Какво направихте след това? Останах с истинските ми приятели.
5.Отървахте ли се от тях и по какъв начин? Просто постепенно спрях да излизам с тях.
6.Ако не можете да се отървете от тях,то какво бихте направили? Винаги има начин да се отървеш от тях.
Всеки си има такива приятели. Аз също. И май са много. Истинските се броят на пръстите на едната ми ръка, но това не ме притеснява, когато знам , че все пак имам някакви.
Кога съм разбрала, че не са такива? Когато имах нужда от помощ, подкрепа и доверие, а получавах безразличие от тяхна страна. Не, не ме е боляло, защото съм го очаквала, така че. Такъв е живота! Един си идва, друг си отива. Това е правилото.
Не ме бърка особено за тях. От време на време ме търсят за съвети - помагам им, но само толкова. Избягвам да общувам и поддържам контакти с тях. По - добре с един истински приятел на една маса, отколкото с куп лицемери.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥