.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кола маска

Търся си някаква кола маска за домашни условия, но да е направена за директно ползване... като на Вийт лентите, които само ги затриваш с ръце, отлепяш и са готови за употреба. Попринцип ползвам на Вийт, но цената не си струва за работата, която вършат. Търся си кола маска за бикини зоната и подмишниците най-вече. Някакви предложения и продукти, от които сте доволни? Може и цена ако знаете да напишете

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Аз от години си правя вкъщи сама кола маска на бикини зоната.Използвам студена течна кола маска Джанкар и съм много доволна.Струва 1.50

Студена течна.. това какво ще рече, не съм запозната много-много... е колко време ти държи?

Повече от фен Аватара на valentinadr
    ами попринцип кола маска се прави през 21 дни за да се махне всичко,иначе някой косъмчета са твърде малки и след няколко дни ще изникнат,а колкото до кола маската отиди в аптеката и кажи течна кола маска на джанкар те я знаят

Имам предвид как се ползва

^Дева също имат ленти, които само се търкат с ръце.. В кутийка са 20 ленти + 2 кърпички, струва 5 и нещо..
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    ^Дева също имат ленти, които само се търкат с ръце.. В кутийка са 20 ленти + 2 кърпички, струва 5 и нещо..
    Мда. Преди аз също използвах Вийт, докато не реших да пробвах и тия на Дева. Доволна съм.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си