.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да го разбирам това?

Значии имам регистрация ама реших да си направя друга анонимна. Въпросът е се с едно момче от някъде 1-2 месеца си пишем. Аз почти никога не му пиша първа.. знам ли като че ли не ми се налага има няма 1-2 мин след като съм си влязла във скайп или фейсбук само да види, че съм онлайн и драска. Само, че напоследък взе, че започна един вид да флиртува, а знам че си има приятелка и заради това сменям темата или се правя на ударена.. Но защо го прави, при положение, че не е свободен? Какво трябва да означава това? Вече изобщо се чудя дали да продължавам да му пиша, защото знам ли дори и да се получи нещо м/у нас, нямам гаранция, че няма да общува с други момичета както с мен в момента (дори сега не съм сигурна с колко още се зарибява). Вие момичета бихте ли се занимавали? Момчета вие пък вие писали ли сте си с други момичета, когато сте имали връзка? Моля ви споделете какво мислите по темата, благодаря предварително за отговорите!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    еми ти си знаеш, само ще ти кажа, че много връзки в днешно време започват именно между хора, които в началото са си писали така. Ако искаш да сте си приятели - продължавай да местиш темата, докато можеш. Ако не - play along и виж какво ще стане. Трети вариант - спри да му пишеш. Изборът е твой

Дамм може би и аз бих се закачала, но да знаех че е свободен. Знам, че това постоянно да сменям темата не е вариянт, не ми се и иска да спираме да си пишем. Ии точно затова се чудя как да действам..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    става въпрос за човек от интернет. Защо се притесняваш да го питаш

Флиртувай си с него, без да те интересува това, че си има приятелка. Щом ти е забавно и приятно с него - просто давай.
    Хич да не ти пука, че е зает. Не мисля, че толкова много държи на приятелката си. Зависи как точно ''флиртува''.Може всичко да е на бъзик.
    Не спирай да си пишеш с него.

Според мен след като флиртува с теб, докато е зает, със сигурност ако тръгнете ще прави същото и с други момичета. Вълкът кожата си мени, но нрава - не. Но все пак изборът е твой.

Цитирай Първоначално написано от Bloody-girl Виж мнението
    Зависи как точно ''флиртува''.Може всичко да е на бъзик.
    Абе закача си се.
    Напримерр ставало е на въпрос как така не ме е виждал, като е минавал доста пъти на места където и аз ходя ии после каза нещо от рода на " може би е и за добре, че сигурно щях да те открадна" е разбира се не буквално да ме отвлече ии подобни неща. Усеща си се, защото не е било само веднъж, така че не е чиста щега.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    става въпрос за човек от интернет. Защо се притесняваш да го питаш
    Не ми се струва добра идея.. макар, че редовно си пишем малко странно ми идва да му напиша нещо от рода " защо ме сваляш, щом си имаш приятелка?" Ни в клин, ни в ръкав е..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз не бих се занимавала. Има си приятелка, а върти номера зад гърба й - достатъчно, за да си дам сметка що за човек е. На мен лично не би ми харесало да съм на мястото на приятелката му.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tiverton Виж мнението
    Не ми се струва добра идея.. макар, че редовно си пишем малко странно ми идва да му напиша нещо от рода " защо ме сваляш, щом си имаш приятелка?" Ни в клин, ни в ръкав е..
    Аз пък бих го питала.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от tiverton Виж мнението
    .. Но защо го прави, при положение, че не е свободен?
    На повечето мъже винаги им липсва нещо в една връзка и съответно за тях не е проблем да се занимават с нещо странично. Вродено им е.
    Вие момичета бихте ли се занимавали?
    Не.
    ...........

Хмм в тоя случай вариантите са, че: или си е до човека - независимо, че има връзка си сваля и други, което доста момчета го правят по принцип, или не е изключено да не е такъв както първата опция, но да се проявява конкретно спрямо теб по този начин. Едва ли може да разбереш толкова лесно, а дори и да го попиташ ква е гаранцията, че няма да излъже?! Kазваш, че не веднъж се е закачал, и може би си права, че не е просто шега, тъй като доста често в шегите има доза истина. Ще е добре да излезете и да прецениш по държанието му доколкото е възможно това от 1 излизане и да си направиш сметката.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си