.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тежък случай

Добър ден не съм сигурен дали историята която ще ви раскажа е за този раздел , но тъй като тук се чете най-много реших да я постна тук

Искам да ви помоля за обективно мнение понеже до сега никой не ми е казъл/показъл такова

Предупреждавам СТЕНА ОТ Текст !!!!!

Така историята започва преди 2 години лятото , на село (тогава бях на 15) запознах се с едно момиче (тогава тя на 13) и честно да ви кажа в момента в който я видях я харесах , ама моменталически се влюбих .. след 2 Дни на размотаване и факта че на нея някой и беше казъл , че я харесвам , тръгнахме ходихме около 5 дни , но мога да ви кажа че тези 5 дни (тогава ми минаха сякаш пред очите , супер бързо , а сега ми се струват като 5 години ) та то нашето си беше няква много страстна (да за 5 дни и да на 13/15 години) любов , неможехме да се пуснем (нали знаете тийнове , лятото , хормоните не прощават....) буквално се целувахме гушкахме по цял ден .. на 3-тия ден аз на майтап и казах довечера ще го направим (тя беше девствена) , но някак така стана че наистина го направихме ( и на 2мата ни беше за първи път) беше супер романтично и яко (да момче съм и да романтиката беше на ниво.. и ме искефи на макс [не се оплаквам )] Но аз поисках още [теен на 15 .. искаше ми се още ] нея я хвана " страх " и скъсахме тя тръгна с друго момче от село и после се върна в града си който е на около 320 км от моя град
    и тей тя замина. Почнахме да си пишем говорим по скайп и т.н . Аз не и забраних да си има приятел .. щото реално погледнато можем да се виждаме само за по 2 седмици в годината тя и си намери няколко последователни.. и въпреки това винаги повтаряше че ме обича , първата година измина.. една цяла година .. аз не бях погледнал друго момиче заради нея...смисъл пробах с няколкото но даже и до целувки не се стигна (докат тя беше огледала доста момчета [поне тей мисля] )
    На следващата година лятото се разминахме тя отиде на село , а пък наще , щеш не щеш ме взеха на море с тях (въпреки че исках да остана за да се видя с нея) когато тя е била на село е правила френска на един "приятел" напили се кат говеда (това го знам от очевидци .. не от тях) и станалото , станало .. обичам я и, и го прощвам. И тей се измина още една година в която аз не погледнах друго момиче.. докато тя в нейния град си имаше приятел(и) но пак повтаряше че ме обича... Сега тази година [2012] тя си дойде вчера поговорихме , и тръгнахме пак, но тя се държи отвратително адски много се е променила преди беше нежна добра и искренна имаше искри в очите. Сега само ми се отяжда.. за всичко вика.. все аз съм и виновен и си личи че вече не ме "обича" ако въобще го е изпитвала
    а мен от това много ме боли , много я обичам
    2 години аз не съм целунал друго момиче
    2 години тя кой знае кво е правила...

моля ви посъветвайте ме кво да правя..?
    дефакто знам че трябва да скъсам с нея , но немога .. все си мисля че има и друг вариант !

моля ви кажете ми как се лекува любов щото мн боли

за тези който изтърпяха стената от текст и правописните грешки и смятат да коментират , благодаря!

П.С Mоже и да има правописни грешки но докато го пиша това рева кат бебе.... ;х
    Последно редактирано от Delianny : 07-12-2012 на 15:10

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Кажи си годините. Както и нейните. Това ми прилича на поредната тема, написана от човек под 15 годинки.

аз съм сега на 17
    тя е на 15 ще прави 16 скоро!
    написал съм го в темата.. тогава бяхме аз 15 тя 13 + 2 години = 17 и 15

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    На 17 си, а плачеш за подобни неща? Я се стегни. Има толкова много момичета по света, ти не си поглеждал друга, само заради нея… Леле…

btw, темата ти е за раздел Любов.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ами, пичага, мацката е станала парцалче, това се е случило, това я е променило. Ти си я отворил, тя от там направо се е разтворила за всеки, който я поиска. Не си мисли, че за 2 години, единственото, коеото е правила на момче е една френска. Почти 100% съм сигурна, че всеки с който е била, я е опъвал като струна.
    Няма за какво да ревеш и да се тръшкаш. Твоето добро момиче е станало тежка мръсница. Толкова. Зарежи я наистина, иначе може да си страдаш за нея колкото душа ти иска, но е абослютно безсмислено.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не мога да ви разбера всички защо поствате каквото ви падне в Секс без да ви пука има ли нещо общо темата ви със секса или не. Най-четен бил, ми ок, ама раздел Любов също е доста посещаван не мислиш ли? Достатъчно посещаван за да ъти обърнат внимание и изкажат мнение достатъчно хора.

едит: иначе съм съгласна с мнението на MojoJojo88. Тая вече явно е друг човек, който не е за теб. Намери си друга от твоя град.
    Последно редактирано от DragonLady : 07-12-2012 на 15:14

Това, че 2 години не си целунал момиче си е твой проблем . Иии да хората се променят

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Пич,дръж се като на 17 Иначе какво да ти кажа,отворил си я на 13 и ето резултата,просто едно малко к**ве.

anonymous708973
    Guest
    Ако приемем, че не си измисляш...
    Извинявай, ама какво си очаквал? Девствена 13-годишна ти пуска на третия ден от "връзката" ви?!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако приемем, че не си измисляш...
    Мм Уверявам те че всяка една буквичка в текста е пълната истина! много пъти мислих да поствам тук, напиша нещо , но обикновенно после като погледна текста , има неща , който не бях написъл или скрил и за това винаги триех

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Извинявай, ама какво си очаквал? Девствена 13-годишна ти пуска на третия ден от "връзката" ви?!
    ем и аз съм мислил много по тоя въпрос и се надявах да е станало някакво чудо! ( колкото и смешно да звучи ) иначе споко сичките ми приятели ми казват че съм пълен идиот задето заради 5 дни на село я чакам 2 години , но кво да напрая такъв съм (за жалост)

Нов въпрос!

тя снощи ми предложи "no strings attached" & "friends with benefits" тоест иска да се оправяме без обвързване

но смятам да и откажа... смисъл да я ползвам само за секс не ме задоволява душевно(психически) а само физически ..би трябвало да искам да го направя за да си върна достойнството, но немога ,да знам на 17 съм секса би трябвало да ми е преоритет ,но за жалост не е :/ пък и не смятам че е редно да ползваш момиче само заради секса според вас?! кво трябва да направя
    Последно редактирано от Delianny : 07-13-2012 на 08:22

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Когато обичаш някого и знаеш, че не можеш да го имаш, е нормално да не ти стига само секс. Проблемът при теб е, че макар и по-голям, си хлътнал здраво по нея и каквото и да се случи тайничко се надяваш, че тя някога ще осъзнае грешките си и ще се върне при теб. Така става само по филмите братле. MojoJojo88 и DragonLady го казаха много точно - тя вече е друг човек и не е за теб. Двете години с различни партньори са я превърнали в нещо много различно от онова, което си харесвал и обичал. И най-лошото е, че няма връщане назад. Затова спри да се самозаблуждаваш и окончателно я изхвърли от живота си. Да, ще те боли, ще страдаш, ще плачеш, но всичко това е за добро. Без нея ще ти е по-добре и рано или късно ще срещнеш човек, който е коректен и с който се разбирате и обичате.

Ако продължаваш да се самозаблуждаваш, да я мислиш и да си отдаден на нея, само ще удължиш агонията си.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    На 17 секса не е приоритет....
    А, освен това тя е тази, която иска да те ползва за секс, не го ли проумяваш? Очеизвадно е, че тя не те обича. Но, за разлика от теб, на нея секса й е приоритет.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от BitchPlease) Виж мнението
    Това, че 2 години не си целунал момиче си е твой проблем . Иии да хората се променят
    Мда. Не знам как вярвате в тая любов от разстояние. Ти през тия 2 години си си я идеализирал и си я издигал на пиедестал и когато пак сте заедно си разочарован. Вземи се в ръце и се осъзнай, потърси си щастието другаде!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Когато обичаш някого и знаеш, че не можеш да го имаш, е нормално да не ти стига само секс. Проблемът при теб е, че макар и по-голям, си хлътнал здраво по нея и каквото и да се случи тайничко се надяваш, че тя някога ще осъзнае грешките си и ще се върне при теб. Така става само по филмите братле. MojoJojo88 и DragonLady го казаха много точно - тя вече е друг човек и не е за теб. Двете години с различни партньори са я превърнали в нещо много различно от онова, което си харесвал и обичал. И най-лошото е, че няма връщане назад. Затова спри да се самозаблуждаваш и окончателно я изхвърли от живота си. Да, ще те боли, ще страдаш, ще плачеш, но всичко това е за добро. Без нея ще ти е по-добре и рано или късно ще срещнеш човек, който е коректен и с който се разбирате и обичате.

Ако продължаваш да се самозаблуждаваш, да я мислиш и да си отдаден на нея, само ще удължиш агонията си.
    +1 всичко което каза Темплара аз на него съм му фен , така че!

Иначе бро видях че си споменал "friends with benefits" и "not strings attached" и сигурно наистина тайничко се надяваш , че тя някога ще осъзнае грешките си,но това наистина става само в филмите

зарязвай ... плачи , бий , реви , ще боли , но е по добре!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Delianny Виж мнението
    тя си дойде вчера поговорихме , и тръгнахме пак, но тя се държи отвратително адски много се е променила преди беше нежна добра и искренна имаше искри в очите. Сега само ми се отяжда.. за всичко вика.. все аз съм и виновен и си личи че вече не ме "обича" ако въобще го е изпитвала
    а мен от това много ме боли , много я обичам
    Та, добър ден и на теб.
    Време е вече да се осъзнаеш и да не позволяваш да те унижава по този начин. Сам виждаш как се държи с теб - за какво ти е да продължаваш с нея, като това не те прави щастлив. Нейното щастие не може да се гради на основата на твоето нещастие - не! Зарежи я и я преодолей най - накрая. На много хора им се случват такива неща, но осъзнават, че ако правят като теб - само и единствено ще са наранени.
    Дръж се, както ти подобава за годините. Изживей си тия години, както трябва, че след време много ще съжаляваш, че не си го правил.

Да я зарежеш е трудно, но да продължиш да я търпиш - още по - трудно.. Не мислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от KpacuMup Виж мнението
    Да я зарежеш е трудно, но да продължиш да я търпиш - още по - трудно.. Не мислиш ли?
    да прав си , но някак немога да се откажа от 2 години безрезервна любов, честно казано вече започвам да се навивам че го искам, но немога да и кажа махни се от мен.. :х тя се поочовечи днес нищо не ми е казала на въпреки , но я няма искрата ;/

Голям фен Аватара на magita
    ХАХАХХАХАХАХАХАХ... хаха
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    А така, продължавай да се хващаш за всяка нейна усмивка като удавник за сламка, да те видим докъде ще го докараш.
    Welcome to the Jungle...

Мм то няма значение сега брат и ми каза , че я е чул да си говори с друго момче по телефона относно мен .. и е чул цитирам " опитвам се да се скарам с него за да може той сам да се откаже от мен" ... което беше капакът просто си тръгнах нито ще и званя нито нищо , само не знам защо, но изпитвам адска злоба...!

После Драс ; купих си 5 кутии с сладолед и смятам да гледам глупави филми и да се самосъжалявам , на тъмно
    Последно редактирано от Delianny : 07-13-2012 на 17:40

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    http://www.youtube.com/watch?v=y8AWFf7EAc4 ето една приятна песен за слушане , ако има случай като твойте!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-13-2012 на 18:25

Човече, ти не можеш ли да се контролираш?!
    Просто го подтисни това желание и точка.

Продължаваш напред към следващата "жертва" (така ги наричам аз)

btw и аз имах един такъв случай и от тогава не си позволявам да се увличам чак толкова много по момиче, просто защото не искам да го изпитам още веднъж това чувство

Ще ти го кажа така , приятел- има определен "тип" хора, като теб , на които им е много трудно да "продължат напред" .
    Мога само да ти кажа как аз го превъзмогнах навремето, дано ти помогне- вложих цялата си вяра в един "втори" шанс, преборих се със себе си , с цинизма си и предразсъдъците си, промених почти всичките си недостатъци. Промених мирогледа си, направих невъзможното със себе си. Ама като ти казвам НЕВЪЗМОЖНОТО, вярвай ми!
    И всичко това, само за да се превърна в нейния "мъж мечта.. принцът" и да попитам "искаш ли да пробваме пак?" .
    Е, не се получи ,приятел... въпреки всичко. Тогава просто се отказах... защото когато направиш всичко по силите си, направиш всичко, каквото трябва като добър човек и въпреки това не се получава си казваш "Ти си един голям глупак ... но дори такъв , тя не те заслужава". И се оказах прав - вече си живея спокойно и щастливо , като само чат- пат се сещам за кофти спомена.
    Така че- горе главата, светът е твой

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Ами, пичага, мацката е станала парцалче, това се е случило, това я е променило. Ти си я отворил, тя от там направо се е разтворила за всеки, който я поиска. Не си мисли, че за 2 години, единственото, коеото е правила на момче е една френска. Почти 100% съм сигурна, че всеки с който е била, я е опъвал като струна.
    Няма за какво да ревеш и да се тръшкаш. Твоето добро момиче е станало тежка мръсница. Толкова. Зарежи я наистина, иначе може да си страдаш за нея колкото душа ти иска, но е абослютно безсмислено.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си