- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КАКЪВ СТИЛ МУЗИКА СЛУШАТЕ?
Слушам "музика" с една дума. Гръндж,рок,метъл.Обожавам Nirvana,Sum 41, Korn ,Whitesnake и старите рок групи от 80-е.
Не съм чак толкова ограничена, за да слушам само един тип музика
Почти всеки стил ми харесва.
Е, не слушам всички песни, но повечето ми харесват
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ти пък що за уродливо изчадие си, слушаш ми турските зурни, а не слушаш Българска народна музика! УМРИ!
За твое сведение не живея в Б-я и тук НЯМА чалга! Има някви смотани поп-комерс бози, но даже и в България има дискотеки/партита в които не се пуска чалга! Добре дошъл в реалния свят!
Музика чиито изпълнители не парадират с нови цици, коли и богати тъпкачи! За текстовете няма да коментирам!
Защото не виждаш по-далече от носа си!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Рок и метъл - във всичките им разновидности, БГ рок и естрада.
Aгротек,индъстриъл,ИБМ,ЕБМ, синтпоп,фютчърпоп,дарк амбиънт,дарк уейв,колд уейв,итириъл уейв,готик рок и >до някъде< индъстриъл метъл (кур за рамщайн)
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Aми като започнем от рок, пънк, поп пънк, хорър пънк, инди, алтърнътив, хард рок, метъл, хеви метъл, дъбстеп, някой дръм енд бейс и след това минем към по-бруталните от сорта на метълкор, пост-хардкор, хардкор и деткор, но се придържам към коровете и никога не се качвам на нещо по-брутално от сорта на Cannibal Corpse etc. Чалгата, според мен, не само е признак за ниска култура, но и за простота.. Българска музика не слушам много-много, но се намират адски приятни рок парчета и също така подразбиращите се Сигнал, Щурците, Б.Т.Р etc. Народната музика ми е леко противна, но я понасям, за разлика от чалгата.. Джаза също ми харесва, особено за разпускане. Рапа ми е изключително неприятен, заедно с него и музиката, която я пускат по радиа и канали от сорта Fresh, City, The Voice и т.н..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Аз слушам дъбстеп, хаус, техно, поп, хип-хоп, рнб, рок и метъл. Колкото и да се карате, знайте че всеки си има собствени вкусове и желания. Не може да съдите хората по музиката, която слушат. Тя е само част от "обвивката", която крие душата на човека. Всеки си има причина да слуша дадена музика.
Мерете cи вcички приказките, моля. Да няма cръдни поcле.
psychopath и DieselBlood
Не съм искал да ви обидя, много!
Просто ви казах как стоят нещата за нормалните хора по света!![]()
една велика тема
^ Лично мнение...
Както за вас хора като мен не са нормални!
Както за мен хора като вас не са нормални!
Последно редактирано от DS : 06-22-2012 на 12:20
една велика тема