.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: ;x

Hybrid View

аз и казах, че ще отида сама и познай какъв беше отговора: '' Ако ги махнеш ще се скараме и тн. аз съм си ги махнала на 30 години '' . проблемът е, че в училище много ми се подиграват за това. много пъти съм ревала и ме е страх, че никой няма да ме хареса, за тфа че имам косми по ръцете. иначе навсяккъде ги махам другаде. налага ми се през лятото да ходя с дълъг ръкав. много е кофти

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от fuckoffbitch_ Виж мнението
    аз и казах, че ще отида сама и познай какъв беше отговора: '' Ако ги махнеш ще се скараме и тн. аз съм си ги махнала на 30 години '' . проблемът е, че в училище много ми се подиграват за това. много пъти съм ревала и ме е страх, че никой няма да ме хареса, за тфа че имам косми по ръцете. иначе навсяккъде ги махам другаде. налага ми се през лятото да ходя с дълъг ръкав. много е кофти
    Не си мисли ,че няма да те харесват затове ,че имаш косми .Това е пълна простотия ..Виж просто тайно си ги махни пък после каквото ще да става ,ако се скарате поговори с нея и и кажи ,че в училище постоянно ти се подиграват ( много глупава постъпка от тяхна страна) .Не е нужно позволение точно за това ! Важното е да се чувстваш добре .Обясни и всичко това .. Ако решиш да се изправиш срещу майка си използвай епилатор ,лентички или кола маска.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    И ти не познаваш моята
    Махаш ги, ще ти се скара, ще се сърди ден-два и?
    А сега трошиш нерви и пак се карате, защото ти искаш, а тя не ти дава -> двойно по-зле.
    Махай тия косми като ти пречат и не ходи както не ти харесва.
    А колко до това, че е естествено да имаме косми... Естествено е, че всички имаме, но не е естествено да ги смятаме за красиви или необходими. Дай да си ходиме като майммуни и тия дето имат повечко на плажа да им стърчат от всевъзможни места.....

ако знаеш колко пъти съм се опитвала да й обесня. и в момента харесвам едно момче и представете си..30 градуса навън, а аз с ддълъг ръкав..........

Няма смисъл да питаш майка ти ! Не е нормално майка ти да не ти дава да се бръснеш !! Космите са си твои, щом ти пречат ги махни ! Много е грозно момиче да ходи космато (нищо лично) ! Постави я пред свършен факт, може да ти се сърди ама ще и мине, а и на теб ще ти е комфортно !
    Последно редактирано от nekva ligla : 07-05-2012 на 09:44

Цитирай Първоначално написано от fuckoffbitch_ Виж мнението
    Ядосах се, честно (angry) Какво чакаш ? Дадохме ти съвети ! Вместо да ревеш си ги махни ! Аз като бях на 12 години се бръснех НАВСЯКЪДЕ !!... Прави си сама изводите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си