.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: ;x

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Reenata Виж мнението
    Аз не съм съгласнаа ..... Как да не ги маха... Ако ги бръсне естествено,че ще са по-гъсти,но тя да не е ллуда да си бръсне ръцете .... И какво - дълги и руси - УЖАС . Махни си ги с ленти и не й се обяснявай... с косми да ходиш,защото майка ти не даваа .. БОжееее !!
    Aмиии....изглежда МНОГО по-естествено да са руси и дълги, отколкото да ги няма

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от nice.girl Виж мнението
    Aмиии....изглежда МНОГО по-естествено да са руси и дълги, отколкото да ги няма
    Не си добре :Д:Д:Д Естествено изглеждало :Д:Д Ох, ще падна :Д

Авторке, не ги изрусявай, супер грозно стои. Махай с лентички/епилатор или отиди на козметик. Не боли и 2-3 седмици нямаш грижи.После като започнат да растат пак, повтаряш процедурата и си готова.
    Не ги слушай изобщо тези глупости, които са ти написани тук- нито ще станат по-гъсти, нито по-дебели, дори ще изсветлеят и ще станат по-тънки с времето.
    Изобщо не питай майка ти. Без да се обиждаш, аз не мога да разбера какви са тези ЖЕНИ, които не позволяват на децата си да се обезкосмяват при положение, че това им създава комплекси. Ужас. На 30 се била обезкосмила :Д:Д
    Everything changes, but beauty remains ...

аре само без обиди. говорете, но не обиждайте майка ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си