.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: ;x

Супер фен Аватара на Reenata
    Of.... азз не виждам смисъл да се хабим да и обясняваме как а си маха космите .... Ясно ми стана,че не можех да се оправяш сама,казваш всичко на майка си .. ходи си като горила де,,, какво ни интересува нас дали на 30 гладуса ходиш с дълъг ръкав. Като си ги изскубеш, няма да дойде края на света !! АКо не искаш майка ти да ти дерижира живота просто не и казвай за личните си неща ..

Ми кат' не ти стиска си стой с космите. Ти още малко ще поискаш да убеждаваме майка ти... Дадоха ти потребителите съвети, какво повече искаш? Махай ги и да се свършва!

Няма смисъл да питаш майка ти ! Не е нормално майка ти да не ти дава да се бръснеш !! Космите са си твои, щом ти пречат ги махни ! Много е грозно момиче да ходи космато (нищо лично) ! Постави я пред свършен факт, може да ти се сърди ама ще и мине, а и на теб ще ти е комфортно !
    Последно редактирано от nekva ligla : 07-05-2012 на 09:44

Цитирай Първоначално написано от fuckoffbitch_ Виж мнението
    аз и казах, че ще отида сама и познай какъв беше отговора: '' Ако ги махнеш ще се скараме и тн. аз съм си ги махнала на 30 години '' . проблемът е, че в училище много ми се подиграват за това. много пъти съм ревала и ме е страх, че никой няма да ме хареса, за тфа че имам косми по ръцете. иначе навсяккъде ги махам другаде. налага ми се през лятото да ходя с дълъг ръкав. много е кофти
    Ядосах се, честно (angry) Какво чакаш ? Дадохме ти съвети ! Вместо да ревеш си ги махни ! Аз като бях на 12 години се бръснех НАВСЯКЪДЕ !!... Прави си сама изводите !

дълъг ръкав? О.о
    Отивай на козметик и да се свършва.. тя моята нищо не ми даваше, според нея трябваше да ходя като орангутан, но не я слушах и се оправих сама .. после ми се скара и расърди, ама както каза някой по- горе космите са си мои

На цялостното ти мнение за твоите косми, мога да кажа само едно.. Ха

можеш да си ги изрусиш с крем за обезцветяване на LYCIA има ги в козметичните магазини продават ги и на кутия струва към 10-11лв. или на пакетче то е 1-1.50лв. те всъщност са две пакетчета които се смесват, нанасят се и седиш с тях около 10 мин. най-много и после се измива обилно със студена вода!! Така изсветляват че сеедно нямаш косъмчета пробвай ще останеш доволна

това е кутийката http://www.google.bg/imgres?q=lycia+...9,r:2,s:0,i:72
    Последно редактирано от moni010498 : 07-10-2012 на 08:47
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Вместо да си играеш да ги обезцветяваш,нарпаво ги махай,хем ще ти е гладичко и хубавичко.А и кво като се скарате с майка ти,ще и мине.Вече трябва да си отстояваш позициите пред нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си