- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накрам да ме целуне !
Значи Аз и приятелката ми сме вече 4 седмици заедно ама сме само на прегръдки не знам как да я накрам да ме целуне знам че ме харесва .. по принцип сме в парка и сме аз тя и една нейна приятелка .. ама тя не се срамува от приятелката и пред нея се прегръщаме захапваме и си играеме.Поглеждам я в очите и се приближавам към нея обаче тя не се сеща и вместо да се целунем тя ме прегръща .. !!! Кажете някой начин Нямам търпение да я целуна и тя също доколкото така чух че и тя искала да ме целуне ама не знаела как !! Помагайте плс .. Благодаря от сега !! ..
Не се заблуждавай че ходите. Уплътнява си времето с теб. А ти и се връзваш на дивотиите.
Като толкова искаш да се целунете - целуни я ти, що я чакаш? Приближаваш се бавно и уверено допирате устни и нататък знаеш надявам се.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахах сладури ^_ хаха ^^
А тя знае ли, че сте гаджета? ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На колко сте?
Щото..."обикновено сме в парка с една нейна приятелка" не мяза на нормална 4-седмична връзка между хора над 12-13 години.
Ти си момчето недеи да чакаш тя да прави първата крачка ...целуни я ти първи
Прегръщате се пред нея ?!?? DAAAAAAAAAAAMN![]()
![]()
П.П. повече от 14 не им давам... ;д
сложи и една брада така че да я приспиш напрао и действай
Може да й е за пръв път и да се притеснява, за това ти действай, а не чакай нея. Като се приближите и се погледнете в очите, можеш леко да я хванеш за кръста, да я придърпаш и да я целунеш, няма страшно.
Сладка тема...
хахаха кюууттть ... хвани е за бузите и е целуни ... няколко пъти , без много да го мислиш
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
ей сладури ще ви изпапам![]()
цуни я ти бе нали си момчето все пак!
и 4 седмици без една цунка ми звучи странно о.О
Добре само на мен ли ми се струва че всички женски в форума ги е хванал някъв период по едно и също време и са супер чувствителни ?
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Бе какво ще я целуваш бре, удри и един шамар и ще твоя завинаги![]()
Хехии .. Мнооого сладко!Щом си и гадже-харесва те..щом те харесва-иска те..щом те иска-защо да не направите най-малкото-една целувчица..
Играйте на подаръци .. предизвикателства :P Това е идея .. или направо и налети !!
Възможно е да й е за пръв път и точно поради тая причина да е неуверена в себе си, от това, че не знае какво да прави. Пък и защо я чакаш ? Що не действаш ти? И няма ли да е по-добре ако вземете вече да излизате насаме, не с тая нейна въпросна приятелка?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чакаш тя да те целуне. Стига сега, ти си мъжа и трябва ти да правиш първата стъпка, какво е това да чакаш. Погледнеш ли я в очите изобщо не си отместваш погледа, навеждаш се към нея и нещата ще си станат.
Фани я за Ушите и и Удари една глава....
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Останете сами за малко. Дръпни я към теб, гушни я силно и нежно я целуни.
Чака ти да я целунеш..