По темата: човек, приятелката ти не е предмет, който притежаваш. По начина, по който си написал темата, ми се струва, че си прекалено обсебен. Трябва да имаш повече доверие на човека, с който си. Освен това не стига, че ти постоянно я шпионираш и ограничаваш личното й пространство (да, разпитване на хората, с които тя общува по толкова явен начин си е точно такова нещо), но се опитваш да я изкараш едва ли не нея виновна, че се е обидила, че ти й се вреш постоянно. Всеки човек има нужда да бъде някъде сам със себе си или да общува и с други хора, освен с половинката си. Защо се опитваш да я ограничаваш от това, което тя прави в някаква тъпа игра? Взимаш навътре някакви въображаеми целувки, които ти казваш, че тя подминава без особено внимание, и се опитваш да я изкараш виновна за това? Сърдиш се, че ти нямала доверие, че не знам си какво, а ти на нея какво доверие й гласуваш, бутайки се наляво и надясно?
Еми, сори, пич, ама за мен не си прав. Недей да задушаваш приятелката си по този начин, остави я да има някакво лично пространство.