- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда да прочета и чужди мнения.
Не завиждам на приятелката ти с такъв обсебен човек до нея. 5 часа обяснения и не каза абсолютно нищо. Кофти, кофти...
nigga stole my bike
Така, от къде да започна .. Не знам.
Виж сега, независимо дали си я нарекъл "кучка" или не и той й го е казал - не й дава основание, че да спре да си пише с него. По логиката, че той предава твоите думи или уж твоите. Нормално е да повярва повече на него,поради простата причина, че ти я ЗАДУШАВАШ и ясно показваш, че ЛИПСВА ДОВЕРИЕТО помежду ви.
И да, много си е права тя. Просто се постави на нейно място! На тебе как би ти било, ако някой се държеше по начина, по който се държиш ти? Ама отговори си честно, без да лъжеш. И недей да се опитваш да я изкараш виновна. Още повече, че това са си просто чат - приятели. В играта. Дишай.
И се опитай да се промениш. Защото ми се струва, че е близко времето, в което тя ще реши да спре да търпи и да си замине.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много си ревнив и това е страшно досадно - казвам го от личен опит, по-точно бих го нарекла задушаващо. Това, че си започнал да пишеш на онзи от играта от любопитство, е пълна глупост и просто не го разправяй. Точно пък от ревност и обсебване си му писал. Да ти наистина я задушаваш според мен. Не се филмирай толкова много от случилото се, защото това е просто едно нищо, което ти гледаш през своя поглед на ревнивец и да влюбен мъж.
Това, че е нарекъл приятелката ти кучка, не е нещо тооолкова страшно. Според мен той така нарича всички жени. По-добре не се занимавай или ако чак толкова искаш да му отвърнеш му напиши, че за теб жена му е кучка и сте квит (само че той като те е блокирал не знам как ще му пишеш ама айде :Д).
Приятелката ти не вярва повече на него отколкото на теб, просто е объркана и изморена от ревността ти. А това за целувките... аз не знам какво искаш да направи момичето, нали не им отговаря. Кажи ми как според теб тя трябва да ги отблъсне![]()
Съжалявам ако се почувсваш нападнат или нещо такова след като прочетеш това, което съм написала. Аз също търпя човек като тебе и явно поизлях яда си тук. Не те мисля за лош човек и искрено вярвам, че ревността ти е породена от любов. За твое добро е за в бъдеще да се сдържаш малко повече и да показваш ревността си по-умерено. В крайна сметка и да я ревнуваш и да не я ревнуваш, и да я следиш и да не я следиш, тя реши ли да се занимава с някого няма да я спреш. Вярвай и повече и се наслаждавай на връзката ви, а недей непрекъснато да се притесняваш, да правиш от мухата слон и т.н. Живота е кратък няма смисъл. Пожелавам ви занапред много любов, разбирателство и щастие.