Много си ревнив и това е страшно досадно - казвам го от личен опит, по-точно бих го нарекла задушаващо. Това, че си започнал да пишеш на онзи от играта от любопитство, е пълна глупост и просто не го разправяй. Точно пък от ревност и обсебване си му писал. Да ти наистина я задушаваш според мен. Не се филмирай толкова много от случилото се, защото това е просто едно нищо, което ти гледаш през своя поглед на ревнивец и да влюбен мъж.
Това, че е нарекъл приятелката ти кучка, не е нещо тооолкова страшно. Според мен той така нарича всички жени. По-добре не се занимавай или ако чак толкова искаш да му отвърнеш му напиши, че за теб жена му е кучка и сте квит (само че той като те е блокирал не знам как ще му пишеш ама айде :Д).
Приятелката ти не вярва повече на него отколкото на теб, просто е объркана и изморена от ревността ти. А това за целувките... аз не знам какво искаш да направи момичето, нали не им отговаря. Кажи ми как според теб тя трябва да ги отблъсне
Съжалявам ако се почувсваш нападнат или нещо такова след като прочетеш това, което съм написала. Аз също търпя човек като тебе и явно поизлях яда си тук. Не те мисля за лош човек и искрено вярвам, че ревността ти е породена от любов. За твое добро е за в бъдеще да се сдържаш малко повече и да показваш ревността си по-умерено. В крайна сметка и да я ревнуваш и да не я ревнуваш, и да я следиш и да не я следиш, тя реши ли да се занимава с някого няма да я спреш. Вярвай и повече и се наслаждавай на връзката ви, а недей непрекъснато да се притесняваш, да правиш от мухата слон и т.н. Живота е кратък няма смисъл. Пожелавам ви занапред много любов, разбирателство и щастие .