.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Lovech

Дневен фитнес режим

Здавейте!
    Темата е ясна. Става въпрос за това какво правите за тялото си всеки ден. Лично аз тренирам по 2 пъти на ден( по 40 мин.) Като сутрин се натоварвам до по- сериозно, а следобяд правя нещо по- лесночко( скачане на въже, тичане). Всеки ден правя нещо различно, за да не ми омръзва. Спазвам този режим от скоро като го комбинирам с диета. А какво правите вие? Какъв е Вашият дневен фитнес режим, ако имате такъв. И ако се опитвате да отслабнете какви са резултатите ви досега?(спрямо режима).......

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз си тренирам веднъж дневно, нямам време за 2, макар че понякога се случва (днес, например). Всеки път си избирам различно кардио, за да ми е по-интересно. И коремни правя редовно. Вечер преди лягане си разглеждам различни сайтове, ютюб, замунда и си харесвам тренировката за следващия ден. Някакво мотивиращо ми е. Не се опитвам да отслабна, само за стягане и тонус работя. Не ям дюнери, пици и прочие боклуци, но не се ограничавам иначе кой знае колко. Ям, когато съм гладна и гледам да не е по много. И наблягам на салатите. Пия доста вода. Засега се кефя, че за кратко време, корема ми стана бая плосък. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Cloud9
    Нямам още изграден фитнес режим, но ще ми е интересно да следя темата! За сега наблягав на тичане поне 30 мин всеки ден, скачане на въже по 15 минути и пилатес упражнения

Мега фен
    Щом тренираш по 2 пъти всеки ден е ясно,че нищо не правиш..

Град
    Lovech
    Всъщност найстина тренирам по два пъти на ден. За мен това е важно. Хубавата фигура не се постига лесно. Ти като момче сигурно знаеш колко трудно е да оформиш мускулите си така както искаш. Аз пък от друга страна като момиче се опитвам да оформя перфектно корема и бедрата си и това става с постоянство. Както казах първоначано, тренирам по този начин от скоро и ще бъде така само докато си създам навика да го правя и да не пропускамм и ден без тренировка. Не след дълго ще премина на една тренировка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си