Здравейте! На 14 съм, момче (не гледайте ника, на един фр е) и винаги съм бил малко по нисък и по слаб от съучениците и никой никога не ми е правил проблем или ми се е подигравал, но просто искам малко да си подобря физиката-т.е добър релеф на корема и гърба по здрави мускули на ръцете. Кракат ми са добре-от 1 клас тренирам футбол и съм развил мускулите. Та можете ли да ми кажете някой хранителен режим и упражнения като за начало да направя плочки на корема и след това да подобря бицпса и трицепса
П.П 166 см, 45 кг, нямам коремче просто плосък корем. Всяка вечер правя ето тези http://vbox7.com/play:e53e1485bb (някой път без почивки то по 30 сек) от около седмица, няма резултат но не мисля че и ще има защото май не правя нещо правилно. Затова моля за съвет
Мерси предварително!!!
Височина, тегло ? Ходи на фитнес
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Запиши някакъв боен спорт. Ако тренировките са здрави след месец ще започнеш да виждаш ефекта.
It's better to die in hope than live in despair !
височина-166 см, тегло 46 кг
За боен спорт или нямам време въобще-по цял ден съм на даскало, а и 3 пъти в седмицата съм на плуване и се прибирам към 8:30-9.. Единствено вечерта преди да си легна мога да правя нещо ;(((
Трябва да отделяш минимум 45мин. и то не късно вечерта, а към 5 да речем.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Къв боен спорт е.Ти добре ли си въобще..... 20 кг под ръста си ,той няма да може да пръдне ,още при загрявката е пътник .....
Почвай да четеш за хранене и трениране.Отиди на зала обели две думи с треньора си там.Една програмка ,съобразяваш храната и си готов..Като качиш 20тина кила ходи на квито бойни спортове си искаш
To и 20кг отгоре са му малко![]()
sapphire5![]()
Гледай да си да ядеш повече от сега колко то си ядеш, (месо, хляб, зеленч.., плодове) всичко без простотиите царевични пръчици и чипсове (един път в седмицата може да си вземаш). Лицеви опори ръцете срещу раменете и докато останеш безсили и паднеш се правят, коремни преси, набирания , кофички, вземаш някакви дъмбели ( по 5 кг. на дъмбел)и започваш да ги дигаш до 10 увеличаваш с 1 или 2 вдиганията всеки ден, обаче докато ги вдигаш тялото ти не трябва да се движи само ръката. като започнат да ти стават леки с 5кг слагаш още и ще видиш след 1 месец ще има промяна. Обаче само гледай 2 дена да си почиваш без вдигания и тем подобни. ЗАПОМНИ !!! Започнеш ли тренировка се изисква от теб постоянство цял месец трябва да тренираш без да спираш, като мине един месец една 7 не тренираи..
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN