.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Помощ! :(

Помощ! :(

Здравейте..
    Такамм ;дд Искам съвет от вас, защто не знам какво да направя ;/
    Значи, бях на състезание по лека атлетика и там си харесах едно момче. Беше спер сладък и много чаровен. Е намерих го във facebook и си писахме. Тогава една 'приятелка' започна да се зарибява с него. Постоянно си писаха и тя ми го натякваше постоянно. Супер дразнещо.. ;х Е, след това той ме блокира във facebook. Чувствам се супер гадно. Моля, кажете какво да правя. Все още го харесвам.. :/ <3
    Последно редактирано от SweetAngel2 : 06-09-2012 на 06:39

Щом те е блокирал не се занимавай с него. Имаш страхотна приятелка...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Репортни акаунта и за злоупотреба във фб на администрацията, те ще и го блокират и воала пътят към виртуалната ти любов остава чист, ще можеш да си го ръчкаш на воля необезспокоявана.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами явно се харесват. Защо се буташ между шамарите? Не е длъжен да си пада по теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Въпросът е, че тя е долна интригантка и е влюбена в друг.. само дава надежди на момчето.. :/

Глупава постъпка да му пишеш такъв смс. Има право да си харесва която иска, без значение дали е интригантка или не. В случая в неговите очи, интригантката си ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Глупава постъпка да му пишеш такъв смс. Има право да си харесва която иска, без значение дали е интригантка или не. В случая в неговите очи, интригантката си ти.
    Съгласна съм с мнението ти!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Изгубила си много, много точки пред момчето. Не виждам как той ще те погледне отново, освен ако не се засечете на състезание. Прибързаните действа и решения никога не водят до нещо хубаво.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    О, да, тя е интригантка, но ти си тази, която пише смс-и от чужди телефони и се пробва да прави номера. Дам. Добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

колко позната история . . според мен ги остави,щом тя е направила така,значи не е толкова добра приятелка, а той щом те е блокирал значи тя му е казала нещо и той е прекалено наивен ..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мда. Не се занимавай авторке. Омазала си положението.

мерси за мненията ..

Цитирай Първоначално написано от complicated_ Виж мнението
    колко позната история . . според мен ги остави,щом тя е направила така,значи не е толкова добра приятелка, а той щом те е блокирал значи тя му е казала нещо и той е прекалено наивен ..
    при теб какво е станало ?

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Как може тази още да я наричаш приятелка се чудя аз?

По добре го забрави... Твоята "приятелка" сигурно му е завъртяла главата с някой интрига..Намери си някой който няма да е така подвластен на чуждото мнение и се пази от приятелки...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Я някой да обясни за какъв СМС става дума,че авторката явно е от хората,които си редактират мненията като чуят една негативна дума.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Я някой да обясни за какъв СМС става дума,че авторката явно е от хората,които си редактират мненията като чуят една негативна дума.
    не е смс а го писах в фб. : Вие защо не се вземете за гаджета... само как си говорите.. ;х.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си