.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    https://www.facebook.com/decorating.walls
    можете да харесате нещо и от тук

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    И моята стая е в прасковен цвят .. След един месец и стана на гъз.Избери някакъв по тъмен цвят и си сложи стикери ако искаш.Ще стане перфекто
    Може би оранжево ..

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не знам, ама тапетите са големи боклуци! Когато лепиха майстори миналата година тапети у баба, след 4 месеца се напълниха с въздух и изглеждаше ужасно

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    ами в моята стая има като декорации само снимки по огледалото и сега работя над 1 графит на вратата.. иначе онези стикери дето предложихте не са лоши и смятам да си харесам нещо...

Цитирай Първоначално написано от denity87 Виж мнението
    https://www.facebook.com/decorating.walls
    можете да харесате нещо и от тук
    Oпределено си харесах!!

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Избери нещо по-разчупено,по-различно.Стига с приетите норми.
    Ето например акцентите:

Целия таван в червено с черна свастика в средата.На стената-огромен портрет на Фюрера.В ъгъла-огромен златен и скъп орел със свастика от времето на Третия Райх.
    Може да си купиш и папагал и да го научиш да посреща всеки гост като си вдига крака напред и изкрещява-Хайл Хитлер !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Ето например акцентите:

Целия таван в червено с черна свастика в средата.На стената-огромен портрет на Фюрера.В ъгъла-огромен златен и скъп орел със свастика от времето на Третия Райх.
    Може да си купиш и папагал и да го научиш да посреща всеки гост като си вдига крака напред и изкрещява-Хайл Хитлер !
    Лелее .. Интересно

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Ето например акцентите:

aaa ... не мисля цхе това е моя стил, а и с черен таван стаята ще изглежда по ниска от мен .. ://

Цитирай Първоначално написано от BarcaGirl17 Виж мнението
    И откъде мога да си купя / поръчам такива кутии, че в моя град не съм ги срещала, а бих искала да си взема?
    Ами и аз не съм ги виждала ... може би на някой магазин на по-големите вериги ... Офис Лан, Кауфланд, Карфур ... ако намеря бих купила най-малко 2 няколко човека казаха къде са ги срещали ..
    Последно редактирано от abyty99 : 06-28-2012 на 04:56

Супер фен
    ММ и аз не обичам стаи с черни тавани.И с черни стени.И с черни мебели (преобладаващи)

sweetangel0000
    Guest
    Ами и аз мисля да си декорирам стаята на ново.Доста се чудя.
    Мебелите ми са естествено дърво,чам,май нещо такова,незнам
    И се чудя как мога да го направя по-разчупено,по-готино,по-куул
    Как?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Първо ми кажи пола си и годините си
    Аз обичам да се занимавай с дизайн и декорации , а скоро ми предстои основен ремонт на ап. ... та с радост бих ти помогнала,стига да кажеш какво искаш и от какво имаш нужда. За купуване ли или стил "направи си сам"

http://prikachi.com/images.php?images/347/8649347P.png

Ето това ми е мечтаната стая иначе идеи колкото искаш имам как да си направя по-хубава сегашната стая.

Нещата, които най-много променят облика на стаята са мебелите (но те са скъпи, и не всеки може да си позволи да ги смени), завесите, килима и завивките на леглото. В зависимост от големината на стаята може да постигнете страхотен вид с не много големи разходи. В ДЖЪМБО например, има страхотни килимчета и завеси, както и хиляди интересни декорации за стая. В интернет има различни сайтове с не скъпи страхотно изглеждащи завивки. Но дори без тези промени, лесно може да се промени вида на стаята с различни декорации - потърсете "Room decor" в youtube и със сигурност ще откриете вдъхновение. Например, рисунки или снимки в рамки, изкуствени, изсушени или истински цветя. Ако се интересувате, в интернет можете да попаднете на най-различни направи-си-сам идеи.

Супер фен
    КАРАМЕЛКА модератор и президент

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си