.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Много се притеснявам ..

Здравейте тийнове,
    реших да се обърна към вас, защото ми е много напрегнато .. Преди да ми дойде цикъла спах с приятеля ми, не е свършвал в мен, а върху мен (долу) .. до тук нищо ... но вчера ( ден след като ми свърши цикъла ) отново го направихме .. той отново не сърши в мен, а върху мен ..но след това ме задоволява с ръка .. и въпросът ми към вас е- има ли опасност докато е бъркал с пръсти да е попаднало нещо вътре ? моля ви без нападки ... и ако мислите, че може да съм бременна дайте ми съвет за някакви противозачатъчни, ако може без лекарско предписание .... Благодаря ви !! ;/

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Има голямо значение колко време е минало от едното до другото, тъй като сперматозоидите живеят много кратко, ако не са във вагинална среда.Шанс винаги има. Според мен не е станало нищо тоя път, но наистина има огромно значение времето, между двете, а и скоро ти е свършило, което също намалява шансовете, но никой не може да ти каже "Бременна си" или "Не си бременна".

Цитирай Първоначално написано от krymowa95 Виж мнението
    и ако мислите, че може да съм бременна дайте ми съвет за някакви противозачатъчни, ако може без лекарско предписание .... Благодаря ви !! ;/
    Моля? Ти ако си бременна какви противозачатъчни искаш да пиеш сега???? Айде първо се образовайте малко, после правете секс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали е станало нещо или поне тоя път. Първо, че щом е ден след цикъла - шансът спада на минимален, тъй като липсва овулацията. Но не даваш информация дали цикъла ти е редовен или не?

Та, иначе за противозачатъчни вече е късно, освен ако рисковия полов акт не е било в рамките на 72 часа.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си