.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Съвет!Какво да направя! :)

Имам малък проблем (не до толкова).Правихме класна по Литература и направих огромната грешка да препиша от телефона (за, което адски съжелявам).Та госпожата ме хвана, не в момента а след това е проверила и го е сверила.В четвъртък ни рададоха класните и каза на мен и на още едно момче, че ще ни остави на поправителен изпит само затова, че сме преписали.А оценките не са ми ЧАК толкова лоши (5,4,3,2,2(последна двойка е от проблемната класна)).Та въпроса ми какво да направя за да избегна този Проблем и да вразумя госпожата.Все някой трябва да се е сблъскал с подобен проблем и да е намерил решение за него.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

П.П. в 10 клас съм
    Последно редактирано от bvlgarione : 06-11-2012 на 00:00

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ем да не си преписвал/а ... а и без тази 2-ка, ако последната ти оценка за срока е 2 си оставаш на изпит по правилник .. честито
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Принципно е така за преписването.(пак казвам, че съжелявам).Но за това, че ако последната оценка е 2 си остава 2 за срока не е така.Все някак си трябва да има някакво изключение.Един вид ПО МИЛОСТ!
    Последно редактирано от bvlgarione : 06-11-2012 на 00:02

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    докато пишеш врЪзОмя няма да вразумиш госпожата си по литература

Еми то трябва да се мисли малко преди да се стигне до действия.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от bvlgarione Виж мнението
    да вразумя госпожата
    С точно е те това мислене заслужаваш да останеш на поправка!

Ако имаш последна оценка две независимо от какво - изпит. (по правилник е така де)
    А ти просто говори с госпожата, опитай се да я убедиш да ти даден някакъв шанс.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от sm_95 Виж мнението
    Ако имаш последна оценка две независимо от какво - изпит. (по правилник е така де)
    НЯМА такова нещо в какъвто и да е правилник.. всичко е по преценка на учителя

Ами аз лично точно такъв проблем съм нямала... Помоли учителката ти да те изпита за някоя добра оценка (5 или 6) и така като си пресметнеш срочната оценка е невъзможно да те остави на изпит. Ако реши да го направи, ще е най-добре да кажеш на директора, че въпросната учителка има лично отношение.... това е най-редовния ми трик винаги действа.

Голям фен Аватара на Ospi
    В моето училище ще е чудо да хванат някой, който не преписва. Извини и се, помоли я да ти даде още един шанс. Друго не виждам какво може да направиш. Оценката по принцип е средно аритметична, но даскала може да ти напише по-висока/ниска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си