.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич

Лаптопа награвя

от няколко седмици лаптопа награвя много от какво може да е операционната система има ли някаква вина тя е Windows 7 Ultimate 34 2 gb рам

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    пробвай да не го държиш на кревата върху завивките или върху покривка от плат. Ако това не помогне - нещо охлаждането не е в ред, трябва му нов вентилатор

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    тои е още в гаранция човека от сервиза ми каза , че трябва да се сменят пасти и процесора и вентилатора да се почисте от прах мене ме самнява , че цялата работа идва от пастите като нагрява не мирише на изгоряло

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Като работиш примерно в леглото и вместо да го слагаш на завивките го сложи на една папка за рисуване ,аз така правя и не загрява много .

Отнясаш го в сервиз да го почистят от насъбрялия се прах, да смажат вентилаторите и да сменят термопастата...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Купи си поставка с вентилаторчета върху която да го поставяш. Избягвай да го слагаш върху завивките в леглото, или върху дървено бюро. Ако нямаш възможност да купиш такава поставка, или пък не можеш да я намериш никъде, просто сложи 2 дървени пръчици отдолу, които да повдигнат лаптопа.

можеш и ти сам да го продухаш примерно със сешоар да духа студено аз така правя и нямам проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си