.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Адски съм наранена...

Здравейте..преди 3 години се запознах с едно момче..Беше най-прекрасното ми лято..И той ме харесваше..но всичко се промени когато заминах..И сега след 3 години аз все още го обичам .. А той се държа ужасно хладно 1 година..А сега изобщо не ми пише..Блокирал ме е от всякъде..Преди няколко дни го питах анонимно дали е влюбен..Отговори,че е от 3 години..аз мислех,че е в мен..Но се оказа ,че е в едно друго момиче..Той така отговори..Толкова съм наранена,отново ми се дадоха напразни и фалшиви надежди..От 3 години всяка нощ плача .. Боли ме ужасно много .. Не знам какво да правя .. Всичко в мен крещи,че лъже,че не я обича..Но просто не знам на какво да вярвам ..

Мацка, струва ми се, че си в грешка. Къде ги тия напразни надежди? Били сте едно лято заедно и толкоз. Рядкост е връзките от лятото да продължат занапред. (в което може би им е чара.) От три години седиш и си губиш времето да мислиш за човек, който не го грее за тебе?! Вземай се в ръце и продължавай напред, това е единственото, което можеш да направиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мацка, струва ми се, че си в грешка. Къде ги тия напразни надежди? Били сте едно лято заедно и толкоз. Рядкост е връзките от лятото да продължат занапред. (в което може би им е чара.) От три години седиш и си губиш времето да мислиш за човек, който не го грее за тебе?! Вземай се в ръце и продължавай напред, това е единственото, което можеш да направиш.
    Дума дума е толкоз вярно!

Повече от фен Аватара на babati
    Клин клин избива. Ужасната истина е, че просто вече не го кефи твоята путка. Не казвам, че няма истинска любов и всичко се свежда до путката. Любовта е сложен химически процес, който се формира от невъзможност да имаш нещо, а в последствие нараненост на това нещо и остра психологическа нужда в нещото да е с някой, който е сериозен и не е само за путката. Помисли над това и ще видиш колко съм прав. Ако тръгнеш по

Ако тръгнеш по пчелата, ще те отведе на меда - сун дзъ

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Стегни се и продължавай напред. Не храни напразни надежди и го остави в миналото, мястото му е там, явно не му пука особено за теб..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    глупаво е да си мислиш, че нещо ще се получи, особено след като явно не му пука за теб

Момиче забрави го .Не си заслужава да скърбиш за него.Той е от онвзи прости,тъпи прадлювци.Забрави го.И кой знае някой може да те харесва но ти да не си го забелязала.Има толкова много други момчета.Сигурно по добри,мили и красиви.Продължи напред.А аз съм много по зле.Влюбена съм в едно момче но ме е срам да му го кажа.И кой знае -може да сме заедно но може и да ме отреже.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ебати филма , всяка нощ плачела ... още малко ще кажеш и че не спиш .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо ли ми се струва, че той даже не се сеща за теб и за случката от лятото?

Та, престани да си мислиш за него. Каквото е било - било, продължаваш напред. Стига си си губила времето да се занимаваш с човек, на който му е все тая за теб. Били сте заедно едно лято и това е - такива връзки трудно продължават, така че. Продължи си напред без тия мисли за него, защото вече 1000 пъти си изпускала шанса , за да си щастлива с момче, което ще обичаш и той ще те обича и цени.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си