- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашето бъдеще?
Какви са ви плановете за бъдещето? Какви искате да станете ? В кой университет целите да влезете? Знам,че на мен ми е малко рано да мисля какво искам да правя когато завърша..(на 13 съм :Д ) Но ми е интересно какви са ви плановете...
Плановете за близкото бъдеще си ги осъществих вече. С резултатите от матурите влизам в King's College London с математика , финанси и мениджмънт. След бакалавърската степен ще следва магистратура, но още не съм се ориентирала каква да е точно. За напред в бъдещето само знам, че искам да имам добре платена работа в някоя банка и в последствие да си отворя хотел или да стана мениджър на хотел (това вече малко в мечтите, но ще се постарая и него да постигна)![]()
Доста и различни. Може би.
Иначе поставила съм си за цел да се занимавам с това, което наистина ме влече и ми е интересно - медицината. Не съм решила все още каква по-точно, но има време. За сега съм се спряла на медицинския във Варна, но до тогава също има време - искам да е някакъв добър и елитен университет.
Ако включваме и личния живот: омъжена за настоящия си приятел, с две деца, хубава кариера, добро финансово състояние и най - вече любов и щастие.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За това с настоящия си приятел можеш само да си мечтаеш. Сладко е обаче.
Киндъргарден - браво!
Планове за бъдещето ми - да завърша IB с високи точки, да вляза в хубав унивеситет и да уча международни връзки, ставайки дипломат/политик.
Да стана екскурзовод и да знам немски и испански.. <3
Плановете ми за бъдеще са да ме приемат да уча медицина(най - голямата ми мечта), най -вероятно във Варна. След което да завърша успешно, семейство пък може и някоя клиника да си имам, но това е твърде пресилено.
Журналистика в Германия като за начало... другото нататък само ще се нареди
Най-голямата ми мечта е да уча медицина в John Hopkins, но има доста да уча.
Супер..ннайстина се надявам да осъщестивте мечтите си!) сЪнн иии ...ви пожелявам прятна пълна с купони,забавления и каквото сте ре6или да правите лятна ваканция :Д ! :*
В един период от време не си поставям повече от две средносрочни цели. Поради тази причина нямам сериозни планове за в бъдеще, но знам много добре в момента какво правя.
Да си прекарвам супер в гимназията, да завърша психология , да отида в Австралия и да следвам мечтите си!
Да намеря Дъмбо!
ох, лекарите, ще се измъчите, докато я научите тази медицина, но успехнасочете се някъде в чужбина по-добре, ако имате средствата - да видите малко свят!
явно само аз си мечтая за скромна актьорска кариера..![]()
Айде и моя ред дойде да лепна поредния пост.Ами аз съм на 13 (Сега завършвам 7ми клас.) и кандидатствах в НТБГ - Банково Дело с НЕ. Плановете ми за бъдещето са да завърша ТБГ и да ме приемат в УНСС, където да изучавам Банково Дело, Счетоводство, Бюджетно Счетоводтсво, Банково Счетоводство.. и т.н.
Абе на кратко, колкото и странно да е, искам да стана финансист.
![]()
7 клас съм (сега го завърших) и се надявам да ме приемат в НПМГ с биология и биотехнологии. Плановете ми за бъдещето са да завърша НПМГ и после да уча медицина.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Искам да уча на Запад и да е свързано с химия и биология. Имам различни желани варианти -биомедицина,химична медицина , нанотехнологии в медицината или фармацефтичен синтез .
Бях доста надъхана да запиша медицина,но предпочитам да се занимавам с научна дейност,отколкото с пациенти-супер отговорно е,пък и научната дейност е много по-забавна. ^^ Още не съм се отказала напълно от това да бъда лекар,но още има време да мисля - колебая се. ;Р
Последно редактирано от ImmortalSportFreak : 06-22-2012 на 20:42
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Искам да уча международно право във Франция, може би. А през лятото - никакво отпускане. Имам френски да уча. ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
За специалност след средното образование не съм мислел, но със сигурност ще уча в Загребския университет или Сплитския университет, които се намират в Хърватска.![]()
като за начало да ме приемат за спец., в която кандидатствах, да се реализирам след завършването на унито, да създам семейство, абе, както повечето, съвсем нормалните неща
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Мислех си да уча за адвокат,защото това е много интересна професия според мен,но да оневинявам виновни?Не,благодаря!!И аз като повечето съм се насочила към медицина(винаги ме е привличала).Трудно е да е се научи,но не невъзможно.Ако ще уча това(има доооооста време до тогава) смятам да е в чужбина,но за тая работа ми трябват езици.Засега знам английски и малко иврит. Догодина ще започна с руски и испански.Иначе за семейство ми е много рано да мисля...![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Моите планове бяха други. Сигурно не съм имала и такива, тъй като живях в настоящето. Рязко направих завой и сега уча в СУ. Този план също се осъществи . Сега напред и нагоре. Доволна съм. Не съжалявам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ