- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми с идеи как да поискам прошка
Онзи ден без да исках обидих доста момичето, в което съм влюбен и от което,никога не бих се отрекъл,макар че е с друг и иска само моето приятелство... Та как да й поискам прошка, защото направо умирам, като не разговаря с мен и ме отбягва. Да вметна, че мога да пиша поезия и съм написал 15 поеми посветени на нея, но те няма да ми свършат работа, защото вече ги е чела. Моля ви помогнете ми!
Напиши още 115.... ще те помисли за жалък плъх. Направи нещо СМЕЛО бе! Изглеждаш смешно в очите на другите. Не ти го казвам, за да те обиждам, просто е безсмислено - напиши, 1,2, та да се помнят. Ти направо книга издай. Отделно, темата ти е изключително неясна и не знам нито дали си бил заедно с това момиче, нито дали тя някога през живота си те е отразявала.. и все пак, кажи й каквото мислиш в ОЧИТЕ, така няма как да избяга.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Говори с нея.
Хубаво си и написал поеми, мнооого поеми, ама само с тях няма да се размине.
Прошка се иска от сърце и очи в очи. Никакви поеми, писма и прочие. Заставаш пред нея и й казваш каквото имаш да казваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С поемите, освен да те помисли за жалък друго не виждам. Отиваш очи в очи и се извиняваш като хората. Ако е мацка на място, няма да има проблем.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Според мен, каквото и да направиш: тя няма да ти прости лесно, изобщо ако го направи. Зависи по какъв начин си я обидил. Иначе сам виждаш, че чувствата ти не са взаимни - защо просто не приемеш този факт и не си останете приятели. Все пак тя е обвързана и е щастлива с другия.
За говоренето в очите,говорил съм много пъти с нея,никога не сме били заедно,като ме отряза преди още да тръгне с другия (но го харесваше по него време) се съгласих да останем приятели,а иначе начинът, по който я обидих беше, че онзи ден беше нервна й я попитах да не причината да е, раздяла с приятеля й, но не бе това и аз бях разочарован от отговора и тя ми се обиди.Иначе да и аз мисля,че в очите ще е най-добре!
Ами наистина не е кой знае какво,но тя ми се обиди, а това ме кара да превъртам,макар и да съм успял да спра с опитите за самоубийство, пак превъртам на цяло,не съм същият, ако отношенията ми с нея са такива. Вече съм приел самотата за цял живот, но без нейното приятелство не мога да издържа и пак ще опитам някоя глупост.
НИКАК
Ти мъж ли си или путка ?! Тя е с друг и ѝ е през оная работа за теб, а ти поезия си тръгнал да пишеш. Вземи се в ръце малко от малко :X
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Поезията за нея я бях написал още преди тяхната връзка да започне и й я бях показал преди това,а повече от половината поеми съм ги писал пред очите й!
Друго искаше да каже..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
В момента, в който се извиняваш , рангът ти пада и оттам шансовете момичето да ти прости стават нулеви
Няма никакво значение кога си я писал. С това държание дори като човек няма да те уважава, остави като мъж...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Може би си прав,всичките ми приятели, които сега ме отбягват, защото превъртях ми повтаряха така да направя, но аз не се отказвах, колкото и да ми обесняваха, че ще задмина тука един съгражданин дето откачи от любов и в момента няма нищо общо с онзи, който познавахме.
Не виждаш ли , че просто си играе с теб. Кой нормален човек се сърди за нещо такова. Освен ако не сте на 11-12 тогава да може би. И не виждам причина да и се извиняваш, нищо не си направил. Не и обръщай внимание и много бързо ще и мине
Кажи на колсте сте години да знеам горе доло на какъв акъл сте.Съвет с книги любов няма да спечелиш.Запознай се и с други и мисълта за самоубийство да не ти минава през ума .. пич та ти си живееш твоя живот, за какво да се самонаказваш заради момиче, което се сърди за най-малкото и има гадже, смени си компанията и се стегни и пак ти казвам книгите и поезията в днешно време не са ценени особенно ако си тийн, така че тази идея отпада.
Поговори с нея. Кажи й, че много съжаляваш, не си искал да я обидиш и тн.
Но аз като видях, заради какво ти се е разсърдила, е лигава работа, но все пак, ако толкова много искаш да си с нея.. : )
Последно редактирано от Anichkaxxwee : 07-11-2012 на 18:16
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ами и двамата сме на 18 и единственото нещо,което ме дразни в приятеля й е,че е на 23 обаче е ултра неграмотен и аз допускам грешни,но поне знам,че се пише аЗ,а не аС,иначе колкото до акъла тя е малко луда,но и аз не съм много нормален, добре,че за шофьорската книжка не трябваше да държа психо,защото иначе сега щях още да ходя пеш![]()
Колкото до поезията ми,през повечето време си е чист хип-хоп,повече правя freestyle, когато сме събрани приятели,защото имаме и beatbox-ери,но те сега ме отбягват,защото се промених,а иначе за текстове когато влагам чувство ги правя перфекти,но както и да е това не е по темата![]()
Не се е обидила сериозно.Ще и мине.Единственият ти шанс(което пак не ти дава кой знае каква гаранция де) е да бъдеш по-деен и настъпателен,защото иначе завинаги ще си останеш във френдлистата и.НО НЕ и докато има гадже.Каквото и да чувстваш,каквото и да направиш,докато е с някой друг,когото очевидно харесва,НЯМА да ти обърне внимание.Действай,когато е свободна-заведи я някъде,където обича и говори смело.Ако и това не помогне...еми просто НЯМАШ шанс и трябва да се примириш...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Успех, братле. Ако имаш да хвърлиш 5-10 бона на вятъра, за да отпечаташ няколко бройки. Издаването на книга хич не е лесна работа. А иначе не мога да ви разбера повечето като се тръшнете - намерили ИДЕАЛНАТА и ако не се получи нещо с нея, живота свършва. Стегнете се бе, хора! Никъде не пише, че като не стане с тая, няма да стане с останалите... твърде много филми явно.. а иначе, авторе, поезията няма много общо с хип-хопа. Аз мога да си пиша рими за джанти, за трева и подобни, това не е поезия попринцип, нали?
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Защо не пробваш с "прощавай" ?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.