.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Тя...

Hybrid View

Тя...

Здравейте.
    Ето моята история.
    Сега съм 8 клас в ново училище и още от края на миналата година (първите декемврииски дни) едно момиче ми направи силно впечатление.Намерих я в фейсбук и започнахме да си пишем.На живо нямаше кой знае какви разговори понеже и двамата си падаме срамежливи.Та за не повече от месец бях хлътнал до уши,но понеже съм песимист по душа не ми се вярваше и тя да изпитва същото.След дълги уговорки излязохме на нещо като среща...не знам тя как го е възприела.Всичко мина супер-смяхме се,забавлявахме се и тн.Следващите няколко дни тя се държеше странно-не ми пишеше както преди,по коридорите в училище ме подминавеше все едно не ме познава.Питах я какво и е,сърди ли ми се за нещо и отговора беше "тия дни не съм на кеф" .Казах си ОК всеки има такива дни, и реших да не и досаждам известно време.След седмица-две и писах пак и пак получих хладен отговор (тип пиша си с теб само за да не се чустваш убиден).Мислех си,че колкото повече чакам да се уверя дали тя изпитва нещо към мен толкова повече шанса намалява.Един ден я викнах след училище и и казах какво изпитвам и дали иска да сме нещо повече от приятели.Едвам ме погледна в очите и измънка неща от типа "ето,че като спреш да искаш нещо и то се случва" и след това каза не и разбира се не пропусна баналната фраза "моля те нека си останем приятели".Усетих,че и стана кофти.Казах и "ок,няма проблеми,ти решаваш".В този момент (чак) осъзнах,че каза "ето,че като спреш да искаш нещо и то се случва" при което се почуствах нещо което никога не бях чувствал.Мразех се за това,че съм бил страхливец и просто исках да изчезна.Вечерта получих смс от нея в който пишеше,че иска да се видим утре преди училище да говорим за нещо.Отговорих и,че не мога преди училище,ако иска в някое междучасие или след училише и тя се съгласи.На следващия ден в едно от междучасията я попитах за какво иска да говорим и тя каза,че няма занчение.Вечерта като се прибрах и написах съобщение молейки я да не ми пише известно време и да не контактуваме,защото раната още беше прясна.След няколко часа ми писа,че съжелява и е искала да ми каже,че ме харесва и тя,но не била сигурна в това което чувства.Казах и като е сигурна тогава да ми каже,но още в същия момент тя каза,че е сигурна.И така аз щастлив и наивен повярвах на всичко сляпо.Седмицата след това се разбирахме да ходим на кино и тн.,но нищо.Всеки ден в който и предлагах да излезем беше заета.Нормално,на всеки може да се случи да е зает цялата седмица,но след като това тръгна а се повтаря и следващата седмица и казах тя да избере ден и час.Така и не се случи.Осъзнах го макар и да не исках.Гледах да огранича контакта с нея и имах успех до някъде,докато един ден не разбрах,че един вече бивш приятел е тръгнал с нея въпреки,че знае какво изпитвам към нея.След това изгубих надежда за всичко.Не ми пукаше за нищо и никого.Не излизах от нас,не ядях,не спях,просто съществувах...А проблема идва в това,че въпреки случилото се все още не мога да преодолеч чувствата си.Половин година по-късно изпитвам абсолиутно същото към нея и това ме убива.След поредица от системни напивания в жалък опит да си я избия от главата осъзнах,че пропадам.Започнах да се режа.И всичко това защото се мразех,за това,че бях страхливец.Мисълта,че ако бях предприел някакви действия по-рано сега можеше да е различно.И стигаме днешния ден.След повтарящи се гняв,депресия и отчаяние,след месеци през които не съм спал и ден нормално,след месеци през които ядях в краен случай съм в същото положение...влюбен,отчаян и мразещ себе си.Пробвах какво ли не за да я забравя.Пишех,рисувах,изли ах с приятели,опитах се да живея нормално,но уви без успех.Единствената мисъл с която заспивам и се събуждам е тя,нищо друго няма значение,въпрекъ,че аз за нея съм никой...просто старо увлечение...просто човек с който е можело да се получи,а не се е.

Благодаря,че си пропиляхте времето да го прочетете.
    Ще се радвам на съвети,ако някой е бил в същото положение.
    Последно редактирано от simpsons11 : 06-11-2012 на 14:16

излизах с приятели,опитах се да живея нормално,но уви без успех.Единствената мисъл с която заспивам и се събуждам е тя,нищо друго няма значение,въпрекъ,че аз за нея съм никой...просто старо увлечение...просто човек с който е можело да се получи,а не се е.

Благодаря,че си пропиляхте времето да го прочетете.
    Ще се радвам на съвети,ако някой е бил в същото положение.

(поствам го в отделен пост,защото явно темата е твърде дълга и го одрязва)

Голям фен Аватара на Illusion772
    Честно казано в последните няколко минути ми се стори че чета моите мисли и терзания от преди година-две , тежка ти е ситуацията брат (от личен опит ти го казвам) защото трябва да пребориш себе си , а това често е най-трудното нещо но все пак каквото не ни убива ни прави по-силни (колкото и клеширано да е това) , моя съвет е намери си нови занимания тръгни на спорт,(много спорт аз така направих) зарови се в учене , и гледай просто да не мислиш за нея (колкото и трудно да е това), и основното "вече няма тя" има "ти" които си прави кефа без да му пука . А и нещо друго спри да й се усмихваш, отваряш врати и тн.Знам че е трудно...
    успех

Град
    Болярин !!!
    пхахахах да се режеш хахахаха вие не сте нормални бе хора (извинявайте но просто не се сдържах)

п.с. A това "Не излизах от нас,не ядях,не спях,просто съществувах..." ми звучи като от някой филм е че ти като не си ял и не си спал до сега да не съществуваше
    Последно редактирано от asdfgh12 : 06-11-2012 на 14:59

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от asdfgh12 Виж мнението
    пхахахах да се режеш хахахаха вие не сте нормални бе хора (извинявайте но просто не се сдържах)
    Абе я вземи се гръ*ни, момчето търси съвет а не трол
    П.С. хора изживяват всичко по различни начини

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма защо да страдаш и да мразиш себе си, момче. Предприел си, макар и късно действия - това, че тя се е опитала да те върти на пръстите си е друг въпрос. Сам прецени каква е , щом няма смелостта първо да ти каже всичко в очите и второ да се прави , че има чувства или поне симпатии. Тя ако наистина те харесваше - нямаше да си измисля оправдания, че е заета и подобни. Щеше да каже дата и час, за да се видите.
    Не си е струвало тогава, сега също не си струва. Не си пропилявай здравето си, излизай си с приятели, намери си някакво хоби. И се стегни. Тя не е нито първата, нито последната, която ще срещнеш. Усмихни се и горе главата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Братле, Специално за твоята тема си направих рег. тук.От известно време влизам в сайта и чета наляво -надясно и намирам полезни съвети някой неща.Определено сайта е много полезен.
    Сега за твоята Crush.И аз знам какво ти е, спокойно не си единствен.На първо време трябва да осъзнаеш че тая както каза колегата по-горе нит' Ше е първата, нит' последната, нито единствената останала на този свят.Определено е много по-полезно да се заемеш със спорт от това да се режеш.Аз също имах наскоро (около 3-4-5 месеца говоря) такава история и се заех със леки тренировки, колкото да не мисля за въпросната кифла.Да ама ми хареса, започнах и музика да си пускам, започнах да блъскам и вкъщи, и по-здраво.Другата ми голяма страст са колите.Започнах още по-често да ходя в гаража на баща ми да се уча на нови и нови неща, да помагам.И така едно че започнах да водя по-добър начин на живот, друго ч(е я забравих, трето че като станах по-усмихнат, жизнерадостен от факта че съм я преодолял се запознах със много хора в това число и мадами и сичко си дойде на мястото.Та със всичките тия писания с колегите искаме да ти кажеме да й кажеш "върви майната си!" и да бъдеш положителна личност.НА всичкото от горе никой не е пробил в тоя скапан живот със песимизъл и лошо настроение.Айде успех

Относно това,че не е нито първата,нито поседната....всъщност това ми е първото силно увлечение....както и да е.
    Благодаря за мненията.Помогнахте поне малко с положителното мислене

Голям фен Аватара на notlike
    Братле, първото ти увлечение. Аз след първия си провал си мислех, че животът е свършил. Една седмица гледах тавана вечер и се хилех как може да се случи на мен. След време куп работи се извъртяха и след още една бала грешки във всички сфери на живота, осъзнах едно - моментите, в които съжаляваш за миналото, са чисто и просто загуба на настоящето. Пускаш си музика, наспиваш се и на другия ден продължаваш. Ти решаваш дали ще живееш щастливо, или мизерно. Аз избрах да се радвам на хубавите моменти вместо да се тръшкам за това, което съм изпуснал и НЕ мога да върна. Смятам, че в момента съм по-щастлив. Успех!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Горе главата и давай напред.С времето всичко ще се оправи стига да го искаш.Пожелавам ти да намериш друго момиче, с което чувствата да са взаимни и давай смело следващия път успех .
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си