- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен на 26 ?
Нормално ли е това? изкажете мнения по въпроса?
няма точно определена възраст-това е индивидуално при всеки-няма нищо ненормално, това, че сега почват от 12-13 годишни да **** не е критерий, когато ти дойде времето тогава-няма нищо странно и аз съм девствен, но не бързам за никъде, и на 40 да съм няма да ми пука
Най-хубавите години при мъжете за секс ги дават от 18 до 28 някъде, поради причината, че ерекцията на мъжа е на макс и безпроблемна и ако си мъж може и да е някакъв проблем, но все пак всеки човек е строго индивидуален от всяка гледна точка.
Ако не си дал монашески обет - не е нормално.
Ако ти се прави секс и не си правил до 26г. - имаш проблем.
Ако не ти се прави секс - окей е.
Не. Не е нормално. Това показва, че си зле с контактите ти с други хора. Че нямаш никакво самочувствие и самоувереност и че се подценяваш, както и куп други неща. Иначе самия факт, че си девствен ти е най-малкия проблем.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мне, не е нормално. На тези години един човек би трябвало да води нормален полов живот.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Стига бе, кво не е нормално - абсолютно нормално си е. Не можете да твърдите, че във всички случаи означава, че човекът няма самочувствие и е комплексиран и подобни bullshits. За някои може да е тва причината, но какво ако си е решил човекът да го направи с подходящата, а до тая възраст не я е срещнал. Или дай с коя да е, само и само да не изостанем от другите? На кого му пука кога ще му е първия път - не търсете проблеми там, където ги няма. Всеки си определя след като няма определена възраст, когато - тогава.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Глупости говориш.
Тя подходящата може да е под носа му и той да не я забелязва, или да не прави нищо по въпроса. Мислех като теб, когато бях в осми клас. И всъщност какво ще рече 'подходящата'? Нали не смяташ, че секса е завършека на една връзка? Ще разбере дали е подходящата много след като прави секс с нея.
4XCOKИ
^ може около него да няма женки :Д
по темата ще кажа : брат, ако не те влече значи може да си асексуален и тва е
но ако не ти върви с отношенията не се питай що си девствен
квото си надробил - тва ще сърбаш
в момента нещата са такива,каквито са и то заради самия теб и твоите действия
Никак не е нормално даже.
Ем, за мен не е нормално, не знам как за толкова време не е намерил 1 момиче...
maDamn
Напълно и откровено подкрепям ShtrudeL. Ако си интроверт, не водиш нормален социален живот, то тогава наистина има сериозен проблем и факта, че си все още полово неактивен е най-маловажния ти проблем. Липсата на нормални взаимоотношения с околните не винаги се дължи обаче на ниско самочувствие и стеснителност. Често това може да е в резултат на липса на опит от миналото. Тоест: когато си бил малък си бил срамежлив или си контактувам, но сравнително малко с връстниците или заобикалящата те среда, то тогава и при сегашната ти възраст (това съждение е универсално, не само за твойте възраст - важи и за някои 16-18- и т. н. годишни) няма да можеш да общуваш напълно адекватно. Може да си преодолял срам или никога да си го нямал, но сега ще трябва да се насочиш (важи повсеместно за всички) към преодоляване на страха и самообучение в комуникация.
*Ако греша за асоциализацията, то тогава - комуникация и самообучение в запознанства и оценяване на собственото ти аз.
...
Shtrudel, симпатична си ми, но в случая не съм на едно мнение с теб. Не мога да разбера защо винаги когато се заговори на темата за девствеността, всички я свързват с неувереност, липса на самочувствие, определят човека като задръстен и бездействащ и т.н. Множеството не прави всички такива. Всъщност причините, поради които да не си пристъпил към това, могат да са хиляди. Kолкото до тва за подходящата - да, както каза ти може и той да не я забелязва или да не прави нищо по въпроса, но нека не гледаме само едната страна на нещата. В случая под "подходяща" имам предвид момичето, което си е харесал, и с което няма да съжалява като стигне до тая стъпка. Не говоря за един вид "перфектна" и "недостижима". И не, не смятам, че секса е завършек на връзката, ако правилно те разбирам, той си е част от нея, когато намериш този, с когото искаш да пристъпиш натам. В повечето случаи не става така, разбира се. Но значи ли, че трябва да съдим тези, които са решили да изчакат и да опознаят по-добре другия преди да стигнат дотам. Този навик на хората да слагаме всичко на една камара никога не ми е допадал. Приемете, че не може всички да мислим еднакво, повечето пъти нещата имат по няколко изгледа. Скоро не съм била в осми клас, но продължавам да мисля така, пък нека има и други мнения.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ама слънчице, той едва ли чака 'подходящата'. :>
Девствените хора (на +20) са девствени, защото не дават шанс на недевствените да им вземат девствеността. При момичетата е една идея по-разбираемо (макар че 'бах я тая девственост), ама той е момче. Сигурна съм, че е неуверен и ненужно романтичен, а понякога когато кажем 'не', не значи непременно, че е 'не', а може би имаме нужда човека срещу нас да е по-нахален/властен и да ни притисне в ъгъла. Нещо, което той явно не прави от страх, или защото е прекалено добър/прекалено внимателен/прекалено *някакво добро отношение*, което мен лично ме дразни. На 26 е. Мацките около него са поне над 20, или то със сигурност има такива и със сигурност не са девствени, а той ако има самочувствие, външност и т.н., ще му обърнат внимание. И аз съм се дърпала много от първия път, ама в един момент ми писна да ме е страх и да измъчвам и човечето до мен, което беше пък адски толерантно и мило, но т'ва е друга тема. След време осъзнах каква тъпачка съм била и колко хубаво нещо съм изпускала.
4XCOKИ
Снощи даваха " 40 годишен девственик " по Нова...хубав филм :Д
Та по темата ... В нашия свят нормалното и не-таковата се определя от всеобщото мнение на хората.Ако ти мислиш , че е нормално и накараш повечето хора също да мислят като теб , значи е такова.Въпросът дали ти ще се интересуваш , или не от всеобщото мнение , е лично твое решение.Да приемем , че се интересуваш ... има 3 варианта да не си правил секс :
1) Не ти се прави секс ... мъж на 26... мммм 0.01 от 10
2) Достатъчно богат,самовлюбен,красив и т.н. си и на тази планета не се среща подходящата за теб ... ммммнм 0.001 от 10
3) Явно си отхвърлян и просто не умееш да привличаш жени . Трудно разговаряш с тях , или дори с хората , нямаш подход или просто като по-малък си имал проблеми с адаптацията , както и може би си бил изолиран от останалите деца.ммммн 9.7 от 10...
За да бъдеш с жена трябва да е впечатлиш.А за да го направиш трябва да бъдеш умен или красив , или забавен , или сваляч , или лош , или богат и т.н . Не са нужни комбинации в наши дни , така че ти си на ход ... не е трудно не си давай много зорживота е красив , не го изпускай
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Бате, ако търсиш качествена девойка да ти свърши работа... още бая време ще си в т'ва положение... Тия курволетини са станали много алчни, а новия внос след 90та са no coment, а 94 и нагоре ..... съвсем ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
новия внос ... жал ме е направо незнам до каде се стигна ... имам чувството , че няма да се оженя :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
В днешно време и на 18-19 да си девствен... за повечето хора едва ли не е срамно.За мен изобщо не е така, първо защото смятам, че всеки има глава на раменете си и знае кога да го направи, а и хората имат различни причини да са все още девствени.И на 26 да почнеш не е късно, а и не трябва да се влияеш от чуждото мнение по този въпрос.Моето е, че по-скоро не е нормално лапета на по 13-14 да правят секс.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Авторе, факта че си девствен проблем ли ти е станал изведнъж, защото едва ли предишните ти е било чак толкова голяма мъка щом едва на 26 почваш да се чудиш?
ПП: някой спомена неща за асексуалност - самият факт, че се чуди за липсата на секс на такава възраст е показателен, че това не е неговият случай.
И кое да е ненормално точно. Познавам един човек които загуби девствеността си точно на 26. Едни го смятаха за гей, други за задръстеняк. Момчето имаше приятна външност просто беше по срамежлив. Сега е женен и има момче на 3 години, всичко е до психика. Днешните медий отдават прекалена важност на секса, според мен е просто нещо рутинно като пикаенето примерно.