.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Question Помогнете ми, моля Ви..

Здравейте!

С приятеля ми сме заедно вече 6 месеца, но до сега никога не ми е казвал,че ме обича.. Първите 3 месеца беше нормално, не можеш да изпитваш такива чувства за толкова кратко време, но това вече си е половин година. Дали е нормално, може би не ме обича или просто е рано.. не знам кажете ми какво мислите.. Нямала съм този проблем до сега и не знам какво да мисля..

Кажи му "Аз те Обичам" а ти ? На шега разбира се

здравей , веднага ще ти отговоря от личен опит.. ходих с едно момче 7 месеца . След като минаха първите няколко месеца ( третият и четвъртия някъде) нещата станаха по-сериозни и май някъде петият месец ми каза ,че ме обича. Нооо след като скъсахме продължихме да се занимаваме един с друг ( в продължение на една година,но без обвързване) и мога спокойно да кажа ,че в този период абсолютно всеки път когато аз съм му казвала ,че го обичам,както и той на мен , съм разбирала какво всъщност е да обичаш някого.. т.е любовта ни беше станала мннооого по-силна ,отколкото в началото. Та на твоя въпрос..емии 6 месеца не са малко да ти кажа(права си да си задаваш такъв вид въпроси),ама не са и много така че не се притеснявай,според мен това е напълно нормално. А и за какво ще е с теб 6 месеца ,ако не изпитваше нещо силно и не държеше на теб? Има различни типове момчета и Не всички (сигурно и ти го знаеш тва) разкриват чувствата си.
    Ще видиш ,че след време или защо не много скоро , ще ти го каже . Хубаво ,че не е от онези дето казват 'обичам те' като здрастиии .
    Мнооого любов ви желая!

eclipse3 , може би си права, може би съвсем скоро ще разкрие чувствата си. Много ти Благодаря за това,че си обърнала внимание на моята тема. Желая и на теб многоооо любов!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А ти казвала ли си му,че го обичаш?!
    Има момчета,които се страхуват първи да го изрекат,защото не са сигурни в чувствата на половинката си или си мислят,че е странно мъж пръв да го каже ... Индивиди всякакви
    Защо просто не поговориш с него и не го попиташ,какво изпитва към теб?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Има момчета,които се страхуват първи да го изрекат,защото не са сигурни в чувствата на половинката си или си мислят,че е странно мъж пръв да го каже ... Индивиди всякакви

аз не бих задала подобен въпрос на човека до мен.. ей така да го питам '' кво изпитваш към мен '' миии не знам,не ми звучи някак добре . Най-малкото мен ако ме попитат такова нещо ще се изплаша,ще се отдръпна(може би) ,ще се почувствам някак притисната .. бих оставила нещата така, той ще го каже рано или късно

Град
    Оф,грешка ... Помислих,че авторката ми отговори
    Последно редактирано от 3oPuTy : 06-09-2012 на 11:08

Не, не съм му казвала..
    А за разговора не знам.. един вид ми се струва,че бих го притиснала...

Град
    А след като ти не си му го казвала,защо се цупиш,че той не го прави?!
    Защо не се замислиш,че и той може би си мисли същите неща,за които споменаваш в първия си пост ... Може да смята,че не го обичаш щом до сега не си му го казвала и да не иска да е пръв,защото се страхува,че може да не изпитваш същото.
    А в разговора няма нищо страшно.Не е казано,че трябва да го питаш директно "Обичаш ли ме?!/Защо никога не си ми казвал,че ме обичаш?!",а просто може да поговорите за вас и за това,което се случва във връзката ви.В една връзка е много по-добре картите да са на масата и да знаете,какво точно изпитва човека срещу вас,а не да се чудите дали ви обича и защо въобще сте заедно
    Ти обичаш ли го?!Ако да - защо до сега не си му го казвала?!
    Има доста момчета,които се страхуват първи да признаят по-силните си чувства,защото се страхуват да не бъдат разочаровани.Ако всеки един от вас чака първо другия да го каже ... То тогава може и да си останете с чакането,а и нали знаете - не са важни думите,а делата.Ако той ти показва с действията си и държанието си,че те обича,то един израз няма да промени много нещата

Мега фен Аватара на babity
    Кога ще разберете, че няма срок, в който това или онова трябва да бъде казано/направено? В най - стабилните и сериозни връзки на мои приятели въпросното е казано чак след година и повече. Което няма никакво значение всъщност. Ако ти е добре с него, ако получаваш това, което искаш... к'ва е разликата дали ще ти казва, че те обича или не?

babity не съм споменавала никъде,че един вид това е пречка за мен и за връзката ни, а просто се чудя и искам съвет

Мега фен Аватара на draid
    Ако го обичаш, кажи му.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Аз за 20 години никога не съм казвал на нашите, че ги обичам по какъвто и да е повод и един единствен път съм казвал на момиче "Обичам те". Много трудно казвам тези две думи и като цяло предпочитам да го усещам отколкото да го казвам.

Много гадно звучи когато момиче с което съм бил ми казва обичам те, а аз просто си мълча, защото мразя да ги изричам тези думи. И сега разбирам, че е нужно по някога да се казват, но не съм сигурен, че ще направя. Дори и да ми каже обичам те, ще кажа и аз, но няма да кажа " и аз те обичам".

Според мен не е нужно, нито задължително да го чакаш той да го каже.
    Ако го чувстваш ти - кажи му.
    Ако не ти отвърне, недей да се обиждаш, има хора, които просто по-трудно се привързват и по-трудно обикват някого.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    А след като ти не си му го казвала,защо се цупиш,че той не го прави?!
    Точно. Бахти човека. Сърди се че не и бил казал, че я обича, ама тя самата не го е правила. Пхх.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако го обичаш, кажи му.
    После имай очакването и той да го направи.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Точно. Бахти човека. Сърди се че не и бил казал, че я обича, ама тя самата не го е правила. Пхх.

Е то по тази логика никой не трябва да поема отговорност.

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от Jassminn Виж мнението
    Здравейте!

С приятеля ми сме заедно вече 6 месеца, но до сега никога не ми е казвал,че ме обича.. Първите 3 месеца беше нормално, не можеш да изпитваш такива чувства за толкова кратко време, но това вече си е половин година. Дали е нормално, може би не ме обича или просто е рано.. не знам кажете ми какво мислите.. Нямала съм този проблем до сега и не знам какво да мисля..

Мъжете трудно признаване силни чувства. Считаме го за срамно, лигаво и гейско. Но това не означава, че не ви обичаме А и трудно ви се доверяваме вече, защото станахте много студени и курвендилски... Тази втората част за курвендилството мислех да я пропусна, но го приемете като протест. Не ми харесва. На моето извънземно не му харесва също
    Последно редактирано от babati : 06-09-2012 на 18:26

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вие това "Обичам те" за нищо го нямате. Може пък да не те обича все още. Обичта идва с времето и я дойде, я не. Не си търси излишни драми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Някъде да пише,че се цупя..... просто исках мнения и да съм по-наясно със ситуацията..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SuperSizee Виж мнението
    Е то по тази логика никой не трябва да поема отговорност.
    Говоря за авторката.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Обичам те се казва когато се чувства,ако той не е напълно сигурен още,не иска явно да го казва,или пък може да не е сигурен че ти ще му отвърнеш
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Не сме ви длъжници...това, че е по-приемливо момчето да прави първата крачка не значи, че винаги трябва и че ще е така...като го обичаш - действай, кажи му го ! Няма нищо страшно в това да му кажеш какво изпитваш : ))

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Вие това "Обичам те" за нищо го нямате. Може пък да не те обича все още. Обичта идва с времето и я дойде, я не. Не си търси излишни драми.
    НЕ се заяждам ,но се дразня като някой поставя даден човек(или повече) под общ знаменател с това въпросното ''Вие това обичам те за нищо го нямате'' без да познава в случая авторката и да знае подробно нейното мислене,история и т.н. Плюс тва според мен Jassminn не търси драми ,както ти казваш,ами просто задава въпрос! Естествено,винаги ,когато някой пусне тема, ще има човек,който да каже ''кво се цупиш бее , ти сама не си му го казала '' или пък нещо друго,заядливо!
    Авторке, вече си казах мнението по-горе,ако искаш като има развитие при вас с твоето момче, пиши ;д

Това, което започва бързо, свършва бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си