.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Threaded View

Question Аз - истинската, тя - в представите му

Добре, ето какъв ми е случаят този път. Той си имаше приятелка, но когато се запознахме просто за една седмица си паднахме страшно много един по друг. Скъса с нея, ужким щеше да ми предложи да тръгнем и изведнъж ме оставя заради момиче, което дори не е виждал!?! Под "не е виждал" искам да кажа, че буквално не са се виждали. Просто се оказа, че отдавна се сваляли в интернет, тя спряла да му пише предии... не знам, но, когато се запознах с него не са поддържали връзка. Започнала да му пише отново, когато той скъсал с гаджето си или някъде тези дни. Той хлътва отново много по нея, твърдял, че я обича и вече нямал чувства към мен??? По принцип това за момичето не го знам от него, казва ми го човек, който не би ме излъгал. Просто заяви, че няма чувства към мен (ей-така от нищото?) и аз се сетих за останалото, което знам, а той си мисли, че не го знам ;д И въпроса ми е... то е ясно, че човек може ей-така от нищото да реши, че вече не чувства нещо към някого, но.. не знам, аз поне съм истинска. Та.. май нямам конкретен въпрос Просто исках да споделя какви тъпи неща ми се случват и ако желаете да изкажете мнение, много ми е интересно каква е според вас.. реалната причина за това, което направи той и възможно ли е да е заради това момиче, изобщо възможно ли е да кажеш на човек, когото не познаваш на живо: "Обичам те!." ? Както давахме всичко един за друг, изведнъж се пръква тя отново и той ме оставя с думите, че не чувства нищо към мен
    Последно редактирано от msdattt : 06-08-2012 на 15:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си