.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Интернет любов..Нещо красиво и нереално !?

Здравейте!
    Колко е вероятно любов по интернет да успее ?
    Срещнах момиче във ФБ, с което имаме еднакви интереси и разбирания. Просто сме като ключ и ключалка. Проблема е че тя е от друга държава, и още първи път като си писахме каза че искала да дойде в България при мен. На 19 и 18 сме, което в случая има значение. Аз съм много радостен че съдбата ни срещна(макар и по интернет), но съм много скептичен, че нещо ще излезе... Тя изглежда е по наивна и наистина вярва в бъдещето ни заедно. Иска ми се да не бяха тези 900 км който ни делят един от друг.... Тя самата ми каза, че е влюбена в мен, след като си писахме 2 дена по 6-7 часа и си разменихме снимки.
    П.С. - без злобни коментари
    Последно редактирано от Walle : 06-12-2012 на 12:41

Мега фен
    Град
    <3
    ...Има ли сериозни намерения да се връща в България и да си живее тук?
    Ако не - забрави я.
    Ако се върне - вярвай в хубавите неща, но се убеди, че тя също вярва.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Тя не е българка по народност. Пишем си на 3 езика общо взето

а каква народност е тогава?

от Сараево е, но какво значение има?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Абсурдно е след 2 дни, дори по 24 часа на ден да сте си писали, да ти обяснява колко е влюбена в теб и още повече да се премести да живее тук. Не знам само как се връзваш на тази история и въобще го поставяш като въпрос. Любов от 2 дни, по интернет, звучи наистина глупаво и абсолютно нелогично.

Мега фен
    Град
    <3
    well... съжалявам.
    Вашата приказка има граници.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

просто ми стана интересно аз ли не съм разбрала или вие сте си писали САМО 2 дена и за това кратко време тя ти е казала че е влюбена в теб?? малко нереално ми изглежда , ако е така

Нали знаеш.. по интернет всичко е лесно да се каже. Според мен просто ме харесва, но не ми пречи като казва че е влюбена.

Цитирай Първоначално написано от Walle Виж мнението
    Срещнах момиче във ФБ, с което имаме еднакви интереси и разбирания. Просто сме като ключ и ключалка. писахме 2 дена по 6-7 часа и си разменихме снимки.
    Как ,за 2 дена писане с някого ,може да решиш ,че сте като ключ и ключалка?

На всякакви теми си говорим и мислим еднакво. В един и същ момент пишем едно и също или си пращаме една и съща песен

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Преди да се видите всичко е една виртуална реалност. Вижте се и тогава определяйте дали сте един за друг. Зад монитора не сте каквито сте, а такива каквито искате да бъдете. Сараево не е толкова далече. Организирайте среща.

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    о0оо и аз имах такава виртуална любов преди 2-3 години.Наистина беше ме привлякъл по някъкъв начин,думите му и приказките ,че ще се срещнем някога.Врярвах му ама хвана си приятелка и ме блокира отвсякъде. Даже по телефона си говорихме и така,е мойто е било детско все пак съм била на 15-16 години. Дано се срещнете с момичето,според мене е възможно да се влюбиш в интернет ,но наистина реалноста може да е друга ,така че не прибързвай с изводите да не останеш разочарован
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали ще има развитие.

Освен ако няма сериозни намерение да дойде да си живее в България. Иначе в момента нейното и аз не знам какво е, пишете си общо взето 14 часа и тя вече е влюбена. Страшно тъпо и нереално звучи. Абсурдно ми се струва просто да се влюбиш в човек, който си видял на снимка. Още повече, че нямате възможност да се виждате.

Според мен си продължи напред без нея. Намери си приятелка от твоя град, за да е всичко точно. С нея просто си поддържайте връзка - интернет приятели. (Просто приятели)
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    К'ва съдба, к'ви 5 лева бе, мой човек ? ;д Такива неща са 1:1000000. Не се коси по много.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Както си го организирате, така ще стане...всеки може да плямпа колко невъзможно било, други пък вярват в това...истината обаче е че зависи от вас ^^ всеки с възможностите си : ))

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Любов по интернет няма. Не може и да се зароди, само по едни снимки и някаква косвена идея за самия човек. Колкото и чатове да изпишете, калокото и време да прекарате, никога не можеш да опознаеш другия онлайн. В нета може да се зароди флирт, привличане, интерес да опознаеш другия, но ако това не се пренесе в реалния свят след това - нищо повече.

Не си втълпювай глупости, а излез от мрежата и си намери реално момиче.

2 дена сте си писали и си влюбен??? Слез на земята и си ограничи времето, прекарано пред компютъра. Любов по интернет няма...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Любов по интернет йок. Любов от разстояние пак йок. Да си пишете по скайпа и да си мислите че има химия, и нещо ви свързва е глупаво. А да си мислите че имате връзка е повече от смешно. Дните през които сте си писали не са чак ътолкова от знаение, щото сродните души се надушват доста бързо.

Може да се получи ако заживеете в един град макс след 2 месеца. След това ще е губене на време. Ако искаш да се получи нещо поставяш въпроса така - ти идваш да живееш при мен, или аз идвам да живея при теб. Кой как ще си намира квартири и работа е друг въпрос, не за подценяване, и доста важен.

Другото е лигавщина.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

И двамата трябва да сте доста отчаяни, за да сте във филма, че нещо ще стане.
    Поне осъществете видеоконтакт, за да си сигурен, че не е в 7-ми клас или някой мъж, който ти пише винаги с 1 ръка докато с другата си мисли за теб.

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от Walle Виж мнението
    Здравейте!
    Колко е вероятно любов по интернет да успее ?
    Срещнах момиче във ФБ, с което имаме еднакви интереси и разбирания. Просто сме като ключ и ключалка. Проблема е че тя е от друга държава, и още първи път като си писахме каза че искала да дойде в България при мен. На 19 и 18 сме, което в случая има значение. Аз съм много радостен че съдбата ни срещна(макар и по интернет), но съм много скептичен, че нещо ще излезе... Тя изглежда е по наивна и наистина вярва в бъдещето ни заедно. Иска ми се да не бяха тези 900 км който ни делят един от друг.... Тя самата ми каза, че е влюбена в мен, след като си писахме 2 дена по 6-7 часа и си разменихме снимки.
    П.С. - без злобни коментари
    Братле нямаш си представа на какво е способно едно момиче за да се добере до страна от ЕС и особено мечтания ЕС паспорт. Пък има и такива измами уж влюбена уж ще идва ала бала па прати ми пари че ми умре роднина или нямам за път. Аре бегай. И това не са само жени. Арабите лазят на колене пред Европейки за паспорт и се кълнат, че ги обичали. Толкова ли няма жени...

Може и да не е право моето извънземно, но то рядко греши. Ако си решил внимателно.

Същия филм го правят уста милетите тук. Това е циганин с мустак, който знае турски. Та мацките си въртят това нещо като семеен бизнес. Запознават се по интернет с турчин и си говорят с него. Представят се за туркиня и че са много бедни. Искат му пари и е това е тилт.

общо взето балканите са една огромна дупка за пари и някой ако те загледа овчи си имай едно на ум
    Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 14:14

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    В нета може да се зароди флирт, привличане, интерес да опознаеш другия, но ако това не се пренесе в реалния свят след това - нищо повече.

Не си втълпювай глупости, а излез от мрежата и си намери реално момиче.
    Точно така. В интернета може да се започне нещо, но то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се пренесе в реалния свят. Набий си го в главата. И, подкрепям последното изречение - остави интернета и си намери момиче от твоя град, с което действително можеш да бъдеш.

Колкото и грубо да звучи, шанса нещо такова да се превърне в реалност е нулев. Пиши си с нея, поддържайте контакт, но не си позволявай да стигнеш по-далеч. И двамата ще съжалявате много. Знам, че е трудно, но в крайна сметка, животът е пред теб... Ще срещнеш онази, от която се нуждаеш, навън, в реалния свят. (:

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Писали сте си толкова малко, и тя ти казва, че те обича? Не се надявай.. много. Имал съм подобни случай, писали сме си с месеци, но нищо не излезе (не съм се и надявал толкова много).

Nein.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си