- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Eскапел
Здравейте, искам един съвет от вас. Няма да се оплаквам,оправдавам и т.н.Ще кажа само че не мислих навреме. Ситуацията е следната: овулация / не е съвсем сигурно поради нередовен цикъл/ секс без презерватив и свършване извън влагалището. Бихте ли пили Ескапел?
Вероятността не е особено голяма, затова по-скоро -не. АМа ти му мисли.
Един съвет: Ако ти е нередовен цикъла не си прави експерименти и практикувай безопасен секс. Сега ,ако изпиеш Ескапел вероятността да се размеси още повече е огромна.
maDamn
Не си правя експерименти просто не знам какво ми стана... А иначе цикълът ми варира от 30-35 дни и както и да го смятам овулацията ми е по това време
ще ми дадете ли съвет..?
Аз по принцип не бих пила въпреки това.. и аз съм била в такава ситуация.. Знам, че е възможно и си е риск, но все пак .. Ти си решаваш, никога не е изключено
Ако бях на твое място сигурно щях да го изпия, защото иначе бих се побъркала. А истината е, че не бих правила секс без гума. Айде това да ти е за урок, дано ти няма нищо... и следващия път се пазете...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Била съм в твоята ситуация налична овулация, секс без презерватив и свършване извън мене, бая се бях паникьосала, но не пих Ескапел, така, че по-добре недей да го пиеш, за да не ти разбута още повече цикъла, и другият път с презерватив, щом не ти е редовен.
И мен ме е страх да го изпия.. Но съм почти 100% сигурна ,че ако не днес то следващите 1-2 дни съм в овулация.. и се побърквам от притеснение мисля си най-лошото и сигурно ще откача докато ми дойде
Аз бих го изпила, защото съм великата паника на тема бебета и щях да се побъркам, докато ми дойде.
Съгласна.Толкова ли е сложно да сложите един презерватив.Ескапел не е бонбонче.Не може след всеки път когато правиш секс без презерватив, да пиеш хапчета.
Като толкова много искате да го правите без, то тогава посети гинеколог, да те прегледа, да ти предпише противозачатъчни и си правете секс както искате..