.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Eскапел

Hybrid View

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ако бях на твое място сигурно щях да го изпия, защото иначе бих се побъркала. А истината е, че не бих правила секс без гума. Айде това да ти е за урок, дано ти няма нищо... и следващия път се пазете...
    Съгласна.Толкова ли е сложно да сложите един презерватив.Ескапел не е бонбонче.Не може след всеки път когато правиш секс без презерватив, да пиеш хапчета.
    Като толкова много искате да го правите без, то тогава посети гинеколог, да те прегледа, да ти предпише противозачатъчни и си правете секс както искате..

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Съгласна.Толкова ли е сложно да сложите един презерватив.Ескапел не е бонбонче.Не може след всеки път когато правиш секс без презерватив, да пиеш хапчета.
    Като толкова много искате да го правите без, то тогава посети гинеколог, да те прегледа, да ти предпише противозачатъчни и си правете секс както искате..

Никога не съм пила ескапел,за да ми отправяш някакви нападки,че всеки път не можело да го пия и т.н. Нито съм повдигала въпрос за противозачатъчни. Поставих ви въпрос за ситуацията пред свършен факт и питам единствено как вие бихте постъпили на мое място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си