.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ако отидеш веднъж - няма да ти навреди. Сама ще прецениш дали си доволна или не, следи лицето си 1-2 месеца след процедурата и сама ще си направиш изводите дали ти понася на кожата.
    Аз лично бях доволна като отидох за първи път - 39 лв ми взе, 2 астрономически часа беше процедурата, като помежду основните неща, имаше и 3 маски. Процедурата свърши вечерта към 9, излязох от салона и бях мнооого зачервена. Ужасен срам изпитвах, добре, че се стъмваше. След 5-6 дни, обаче, нямаше и помен от стисканията. Кожата ми беше чистичка, гладка на допир, по носа нямах черни точки - абе, сияеше. Препоръчвам ти да не мажеш с нищо кожата до пълното й възстановяване (до 1 седмица), може само някакво леко хидратиращо кремче, няма нужда дори от измиващи гелове и т.н, по-добре недей да тормозиш кожата, дай й време сама да се възстанови. (А това става чрез ЕСТЕСТВЕНАТА ексфолация на кожата по време на възстановяването, тя започва фино да се бели, но това да не те плаши)
    Последно редактирано от koshtramba : 06-12-2012 на 18:22
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Colombia
    koshtramba,а ти имаше ли проблема кожа тогава с акне или само отделни пъпки?
    Защото като ви слушам всички,и да нямате и да имате сериозни проблеми пада много стискане.И на мен ще ми излезне някъде около 40 лв.
    Именно и аз така смятам да направя.След 1 процедура ще си наблюдавам кожата и да видим какъв ще е резултата.
    Определно,няма да я подлагам на допълнителни ексофианти и т.н.

Благоадря за съвета.

Благодаря на всички всъщност!Ако се сетите още нещо пишете.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си